VUČIĆ O ODNOSU SA SPS: Ništa se neće dogoditi preko noći, a ono što se dogodilo je značajno narušilo naše odnose

Novosti onlajn

07. 02. 2023. u 18:55

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Nacionalnom dnevniku na Televiziji Pink, a predsednik je komentarisao odnose sa SPS.

ВУЧИЋ О ОДНОСУ СА СПС: Ништа се неће догодити преко ноћи, а оно што се догодило је значајно нарушило наше односе

Foto: Pink Printskrin

Vučić dodaje da se mnogi sklanjaju kada dođu teška vremena, i da puste da tuku po Vučiću.

- Video sam i to da je krenuo napad na nas u Skupštini, ponosan sam na ljude iz SNS koji su bili jedinstveniji nego ikada. Govorim o svim članovima poslaničke grupe. To sam mogao da vidim i danas, naravno uz svu zabrinutost u rukovodstvu SNS. Žao mi je što nisam to video kod ostalih. Što se naše reakcije tiče, o tome sam pričao i sa Dačićem. Ne mislim da je važno ko je koga zvao, niti da pravimo španske serije. Ništa se neće dogoditi preko noći, a ono što se dogodilo je značajno narušilo naše odnose - rekao je predsednik.

On dodaje da će se sutra videti sa Dačićem:

- Imamo mnogo stvari koje moramo da uradimo, kako bi građani i leto i zimu dočekali sigurno i na najbolji način. Oni očigledno nisu imali poverenja u nas, lično ni ja nemam poverenja, ali država je iznad ličnih odnosa. Mi poštujemo tu partiju, ali sada znamo da u teškim vremenima možemo da se oslonimo samo na sebe. Neću ni da pričam o drugim stvarima i projektima koji za cilj imaju mogućnost pravljenja neke druge većine, kako po rejtingu, tako i na druge načine. To je sve ok, ali nemojte od nas da očekujete da se tome ne suprotstavimo - istakao je Vučić.

BONUS VIDEO: 

SKANDAL Poslanik SPS za vreme sednice o KiM gledao filmove za odrasle

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (24)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)