PLAN JE BIO DA ME OPTUŽE ZA IZDAJU: Vučić otkrio pozadinu haosa u parlamentu - "Zakazali su velike demonstracije u upad u Skupštinu"

Novosti onlajn

07. 02. 2023. u 18:41

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Nacionalnom dnevniku na Televiziji Pink. Predsednik je govorio o sednici o Kosovu i Metohiji koja je podržana prošle nedelje u parlamentu.

ПЛАН ЈЕ БИО ДА МЕ ОПТУЖЕ ЗА ИЗДАЈУ: Вучић открио позадину хаоса у парламенту - Заказали су велике демонстрације у упад у Скупштину

Foto: Printscreen/TV Pink

Predsednik je rekao da je u Skupštini govorio o KiM i da su ljudi mogli da vide ko je na ozbiljan način pristupio toj temi, a ko nije.

- Samo sam se nadao da će barem moći da podignu ruku i pritisnu taster, koji će biti isti barem po toj važnoj temi. Ali, od kada sam video da smo na referendumu mogli da odbijemo nezavisno pravosuđe, i širile su se laži i teorije zavere, više ništa ne može da me iznenadi. Lično sam uložio mnogo energije i truda, i odgovarao na sva pitanja.

Vučić ističe da se trudio da bude racionalan i istakne važnost mira, kao i da se borimo da dođemo do rešenja, dok su neki drugi iskoristili priliku da iznesu najteže optužbe.

- Ono što je mene iznenadilo je što sam video da je to bilo pripremano. To nekom političkom laiku može da izgleda kao spontano. Siguran sam da je bilo isplanirano. Plan je bio da me optuže za izdaju, a da mi ne dozvole posle da odgovorim. Oni su oko 15 sati zakazivali velike demonstracije, i da upadnu potom u Skupštinu. Nisu očekivali da će neko biti dovoljno uporan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (180)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)