VUČIĆ SE OBRATIO NA INSTAGRAMU: Država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2023. u 12:57

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obratio se građanima na svom Instagram profilu.

ВУЧИЋ СЕ ОБРАТИО НА ИНСТАГРАМУ: Држава Србија и њени интереси увек морају да буду испред страначких и појединачних (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Poštovani građani Srbije, pre dva dana rekao sam istinu o svim problemima sa kojima se suočavamo po pitanju Kosova i Metohije. Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam vam i kako i koliko smo se borili, i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju - rekao je predsednik.

Vučić ističe da je ponudio svim političkim akterima u našoj zemlji da ih upozna sa pritiscima i sa svime sa čime se Srbija suočava.

- Rekli su da ne žele da razgovaraju, ili barem dobar deo njih, već žele javnu manifestaciju, predstavu za svoje političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke i bilo koga od nas. Svejedno, moja je obaveza da poštujući parlament, izađem u susret svim zahtevima. Pojaviću se u Narodnoj skupštini, odgovarati na sva pitanja, i boriti se za Kosovo i Metohiju i našu Srbiju. Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje - objavio je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (188)