VUČEVIĆ ODGOVORIO TADIĆU: Bolje da se ne oglašava, svojim mišljenjem ponižava sopstveni narod - on je pustio Kurtija na slobodu

Novosti online

24. 01. 2023. u 14:30

BORIS Tadić bolje da se ne oglašava jer svojim "mišljenjem" ponižava sopstveni narod, jer se mi i dalje dobro sećamo da je on pustio Kurtija na slobodu, izjavio je ministar odbrane Miloš Vučević.

ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО ТАДИЋУ: Боље да се не оглашава, својим мишљењем понижава сопствени народ - он је пустио Куртија на слободу

Foto: Petar Milošević

- Krivo mi je i ne mogu da mu oprostim to što je sa svojom garniturom "političara" učestvovao u sistemskom uništavanju države, što mu je akcenat bio na gašenju radnih mesta i putovanju po regionu kako bi se što pre izvinio za to što Srbi uopšte postoje. Njemu je daleko lakše bilo jer niko nije imao čime da ga uceni kad je u pitanju Kosovo - ne bi mu ukinuli investicije, jer ih nije ni bilo - navodi Vučević.

- Tadić je u svoje vreme nizom katastrofalnih odluka Srbiju vratio nekoliko ne koraka nego kilometara unazad, a tu su i bezbrojni sramni potezi oko Kosova, koji su nam samo zadali jače i teže udarce u borbi za budućnost. Treba se sad uhvatiti ukoštac s posledicama njegovih odluka, ali dobro je što je narod otrežnjen i svestan da Tadićevo mišljenje više nema nikakvu težinu - zaključio je ministar odbrane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (77)

NOVINARKA IZ SIRIJE ZA NOVOSTI Amerika, Britanija i EU sprečavaju bilo kakvu pomoć: Muka mi je od Zapada i svega što rade (FOTO)