MONSTRUOZNO DIVLJANJE TERORISTIČKOG MRTVOROĐENČETA OD DRŽAVE: ROSU pucala na naš narod, Priština napada žrtve - Srbi su krivi

Novosti online

23. 01. 2023. u 17:18

SAMOZVANI ministar odmetničkih vlasti u Prištini Dželjalj Svečlja pokušao je nevešto da opravda pokušaj pripadnika ROSU da ubiju Srbe u Leposaviću.

МОНСТРУОЗНО ДИВЉАЊЕ ТЕРОРИСТИЧКОГ МРТВОРОЂЕНЧЕТА ОД ДРЖАВЕ: РОСУ пуцала на наш народ, Приштина напада жртве - Срби су криви

Foto: Printscreen Youtube/KTV - Kohavision/AP Photo/Bojan Slavkovic

On, ne navodeći dokaze za svoje tvrdnje, navodi da su "dve osobe u vozilu pokušale da izbegnu policijski punkt u Leposaviću i da su namerno udarile u automobil (tzv.) kosovske policije i dovele živote policajaca u opasnost, zbog čega su oni bili primorani da pucaju u pravcu vozila".

Dodao je da je istraga o "incidentu" u toku i da je tzv. policijski inspektorat odmetničkih vlasti  aktivno uključen u nju.

- Želim da budem jasan: bilo kakav oblik nasilja nad našom policijom nee biti tolerisan. Zaštita građana i organa za sprovođenje zakona je naš glavni prioritet - naveo je Svečlja.

Podsetimo, pripadnici ROSU terorista pucali su oko 11.30 časova kod nelegalnog punkta koji su postavili na mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica - Leposavić na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina.

Tom prilikom ranjen je Miljan D, a njegov suvozač Dušan S. pukom srećom prošao je bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Miljan D. je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)