"NAPADAJU ME SIMPATIZERI JEREMIĆA": Vesić oštro odgovorio Vuku - "Albanci sa KiM su mu najzahvalniji"

Novosti online

26. 11. 2022. u 17:18

MINISTAR saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić napisao je na svom Fejsbuk profilu da ga ovih dana napadaju simpatizeri lika i dela Vuka Jeremića kojih je, kako je rekao, "veoma malo".

НАПАДАЈУ МЕ СИМПАТИЗЕРИ ЈЕРЕМИЋА: Весић оштро одговорио Вуку - Албанци са КиМ су му најзахвалнији

Foto P. Mitić

- Šta god radili i koliko god širili mržnju u Srbiji neće moći da sakriju činjenicu da su Albanci sa KiM najzahvalniji Jeremiću na svemu što je uradio za njihovu lažnu državu - dodao je Vesić.

Ministar je takođe naveo da prema rečima Aljbina Kurtija najviše je učinio Vuk iz Beograda.

- U svom poslednjem intervjuu Kurti se poziva na najgluplji potez u istoriji međunarodne politike, na predlog tadašnjeg ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića da Međunarodni sud pravde odluči o tome da li su privremene institucije u Prištini imale pravo da samoproglase nezavisnost ili ne. Nije Jeremić tako glup da nije znao da većina sudija Međunarodnog suda pravde dolazi iz zemalja koje su priznale samoproglašenu nezavisnost KiM. Dobro je znao Vuk šta radi. Zato će pre ili kasnije dobiti orden od Kurtija. Za ono što je uradio za njihovu lažnu državu zaslužio je vala - piše Vesić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

PREKRETNICA - OVAKO VIŠE NE MOŽEMO Jelena o najtežim trenucima u vezi sa Novakom