ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović danas je prokomentarisala medijske istupe pojedinih "stručnjaka" koji danima komentarišu navodni predlog Francuske i Nemačke o Kosovu i Metohiji.

Marija

15.10.2022. 13:43

Uvek će postojati takvi stručnjaci koji sve moraju da pametuju ,nije im bitno što i ne znaju o čemu se radi.Valjda uspeh se najteže prašta,a predsednik vrlo uspešno vodi Srbiju ,pa je jasno da nekima to smeta.

Dejan

15.10.2022. 13:44

Mislim da oni namerno ne zele da se bore da pobede na izborima, jer ne mogu da prihvate odgovornost za vodjenje zemlje. Lakse im je da lupetaju po medijima.

Marko

15.10.2022. 13:50

Ništa ne iritira koliko iritiraju bahati, arogantni, bezobrazni i bespkrupulozni pametnjakovići... Nemaju pojma ni o čemu, ali vole da se prave pametni, traže svojih 5 minuta slave.

analiticar

15.10.2022. 13:51

Cak je i sam Vucic rekao da ne moze tek tako da odbaci predlog Nemacke i Francuske, ali bitno da su anonimni analiticari nasli da komentarisu taj predlog koji nikada nisu ni videli.

Jole

15.10.2022. 13:52

Bitno je da se objavi nešto bombastično, a manje je bitno da li to ima veze sa istinom- kao što su N1 i nova brže-bolje, ne proverivši, objavili kako je u Ovčar banji autobus pao sa visećim mostom!

Perica

15.10.2022. 14:10

Predlog Francuske i Nemacke za resavanje pitanja KiM niko javno nije video. Otkud onda informacija sta je pisalo na papiru,i svi komentarisu a niko ne zna sta komentarisu

Veka

15.10.2022. 14:12

Predsednik Vučić će odlučiti o predlogu Francuske i Nemačke u skladu sa interesima Srbije, ali sigurno neće slušati samozvane, tamo neke, stručnjake sa TV, koji promovišu sebe.

Sandra

15.10.2022. 14:15

Opozicija puna "stručnjaka" koji sve znaju a pogotovo su puni priča o KiM, a nisu ni svesni koliko ništa ne znaju i koliko samo mlate praznu slamu ne bi li ispali barem malo bitni.

Dragana

15.10.2022. 14:15

Predlog zapada za rešavanje pitanja KIM, koji je jedino video predsednik Vučić, će biti ozbiljno razmotren i prihvaćen u delu koji odgovara Srbiji.

Nikoleta

15.10.2022. 14:19

Kvazi novinari i stručnjaci svojim polemisanjem o predlogu zapadnih zemalja Srbiji, iako ga nisu videli, ali traže rešenja i krivicu u srpskom rukovodstvu.

Jovana

15.10.2022. 14:20

Važno je da su se našli kvazi stručnjaci iz medija da analiziraju nemački i francuski predlog za Kosmet, tajni dokument koji je video samo Vučić i odbio da ga primi.

Velibor

15.10.2022. 14:24

Medijaki istupi i kometari pojedinih "stručnjaka"! samo pokazuju da ih nije blam što ne poznaju materiju, bitno je da su na TV i dobijaju na gledanosti.

Dragan R

15.10.2022. 14:38

Gospođo Malović olako prozivate ljude. Ja nisam nikakav stručnjak, već običan građanin Srbije, ali sam jedan od onih koji jeste komentarisao nemačko-francuski predlog. Naravno, Nisam komentarisao ono što nisam video (papir koji je pokazan samo predsedniku), već ono što je o tom papiru-predlogu rekao sam predsednik Vučić. Koliko sam video i drugi, koje vi nazivate "stručnjacima", su uglavnom isto radili. Napisao sam i stojim iza toga da predlog treba odbiti, jer je očigledno reč o još jednoj uvredljivoj obmani. Naime, od nas se navodno ne traži da priznamo tzv Kosovo već "samo" da se složimo da bude primljeno u UN i druge međunarodne organizacije a zauzvrat nam se nude brzi prijem u EU i velike investicije? Na stranu to što traže da se složimo da deo naše države bude primljen u UN kao nezavisna država, što je po meni ravno priznanju. Šta je to brzi prijem u EU? Koje godine, ili koje decenije? Šta je garancija da će tako i biti i da neće biti novih uslova i ucena? Kolike su to velike investicije, u šta, kada, pod kojim uslovima i ko to i čime garantuje? I na kraju najveći bezobrazluk. Samo par dana nakon što je predsedniku Vučiću dat taj predlog ministarka sopljnih poslova te iste Nemačke nam javno saopštava da je ponuđeni predlog teška obmana jer otvoreno kaže da Srbija ne može ući u EU ako prethodno ne prizna tzv Kosovo? To je sprdačina sa našim narodom i državom kojoj jasno i nedvosmisleno treba reći NE i DOSTA VIŠE po bilo koju cenu.

Mirko

15.10.2022. 14:41

Svaka reč Vladanke je na mestu, jer svi oni koji objavljuju vesti na konto predloga Francuske i Nemačke pričaju gluposti, jer niko sem Vučića nije video taj papir.

Irenka

15.10.2022. 14:47

Svi se prave pametni, ali kada dođe trenutak da to i pokažu, junaka nigde. Opozicija mora priznati, da Vučić itekako ima uspeha u svojoj politici koju sprovodi u Srbiji i Kosovu i Metohiji.

Lela

15.10.2022. 15:03

Vec vidjeno, svi su analiticari, savetnici svi su pametnii sve najbolje znaju a onda kada zaista treba reagovati svi se povlace u kraj a Vucic je taj koji podmece svoju glavu gde ovi kvazi pametni ne bi ni prst.

Walter Pravicek

17.10.2022. 08:14

Jedno jest več jasno:ni Nemci,ni Francuzi ne žele slati veliko vojnika na granicu Kosova.To jest Američka tvorevina,pa neka to brane.EU ponekad primoraju,da primi u članstvo neko siromašno državu,daju ji nekakve propuste,novac i robu za ljudi,trgovačke kompanije iz cele EU odmah tamo grade svoje veletrgovine,pa nešto skuplje,a veliko jeftinije,jer to tako u tgovini ide.Višek pokriva manjak.I narod zadovoljan.Podižu malo penzije,daju opremo za vojsku u kalibru NATU,poučavaju ljude a sve na engleskom.Svet jest rob toga jezika.Mi Frankofili koji pričamo francuski nismo više važni.I pronađu pokvarene ili naivne ljude te njih na vrhuško vlasti,da izgleda kao,da je to izbor nacije.Pa urede policijo,i sve kako njima štima.Ej Kosovo kolonija Amera!A ljudi raditi po cijeloj EU,da bi slali novac kuči,a sami žive siromašno u EU!