NIKO BLAGE VEZE NEMA O TOME, A SVI SVE OBJAŠNJAVAJU: Vladanka Malović o navodnom predlogu Francuske i Nemačke za KiM

Novosti online

15. 10. 2022. u 11:24

ČLANICA Predsedništva Srpske napredne stranke Vladanka Malović danas je prokomentarisala medijske istupe pojedinih "stručnjaka" koji danima komentarišu navodni predlog Francuske i Nemačke o Kosovu i Metohiji.

НИКО БЛАГЕ ВЕЗЕ НЕМА О ТОМЕ, А СВИ СВЕ ОБЈАШЊАВАЈУ: Владанка Маловић о наводном предлогу Француске и Немачке за КиМ

Foto: Arhiva

- Niko blage veze nema o "predlogu" Francuske i Nemačke, ali zato nam veliki stručnjaci sa TV-a danima sve objašnjavaju. Nema veze što je samo predsednik video dokument, i u skladu sa dogovorom ne pušta u javnost, bitno je da svi sve znaju i smatraju. Živeće ovaj narod - napisala je Vladanka Malović na Tviteru.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je prošlog meseca je da mu je ponuđen papir mogućeg dogovora sa Prištinom na sastanku sa Lajčakom u Beogradu, te da nije prihvatio da ga uzme.

Dodao je da ne postoji mogućnost da Srbija prihvati prijem Kosova u Ujedinjenim nacijama.

- Doneli su papir koji sam odbio da primim. Ja sam pročitao taj papir, ali znajući šta će pisati ja sam odbio taj papir. Jasno je da objavljivanje toga nije došlo iz Srbije, da li je to tačno ili nije, ne mogu da se setim svih detalja. Ja sam govorio o novoj arhitekturi, to je tačno. Neke od ideja koje su napisali o tome sam slušao i dovoljno sam iskusan da sam znao da ne treba da uzmem papir - rekao je on.

BONUS VIDEO: KARAĐORĐEVO ZVONO ODJEKUJE 210 GODINA - Vožd ga je darovao da bi objavilo slobodu narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (94)