SANDRA Božić, članica Predsedništva SNS-a, reagovala je na izjavu Ivane Parlić, poslanice Narodne stranke iz Užica, koja je Srpsku naprednu stranku, kao i predsednika Aleksandra Vučića uporedila sa nacistima i Hitlerom.

Sandra

12.10.2022. 10:56

Jeremićevi poslanici u nedostatku bilo kakvog konstruktivnog predloga koji će ići u korist Srbije i njenih stanovnika nastavljaju sa pljuvanjem po Vučiću. Misle da će tako steći neki prljavi politički poen više, ali su se prevarili. Samo neka nastave tako dobro im ide, jer će tako brzo dotaći političko dno.

Mila

12.10.2022. 11:29

Koliko se god Ivana Petlić protivi vlasti sramo ta je vređati nekog na način uporedivi ga sa nacistima,a opozicionari oni su još gori nikada nisu mislili na ovaj narod niti će,a Ivana kao i njeni mogu samo da vređaju,uspesi i vredan rad predsednika Vučića se vidi.

Nikola

12.10.2022. 12:21

Izjava poslanice Parlić i upoređivanje sa nacistima je monstruozna i za svaku osudu, posebno imajući u vidu stradanje koje je porodica predsednika Aleksandra Vučić sve strahote preživela.

Melina

12.10.2022. 13:07

Velika sramota cak za nekog i ko ne podrzava Vucica a pri tom da znaju istinu i cinjenice koje su tako teske i tragicne. Nekada covek treba biti covek kakvog god politickog opredeljenja bio.

Moka

12.10.2022. 13:42

Ja razumem kad je neko nemocan,pa izgovara razne gadosti ali ovo sto je poslanica parlic izjavila za predsednika Vucica je sramota,jer nacisti su u proslosti porodici Vucic naneli mnogo boli.Nedopustivo ponasanje narodne poslanice.

bagi

12.10.2022. 15:00

Na Zapadu bi za ovakvu izjavu poslanica izgubila mandat i sela na optuzenicku klupu,strogo kaznjena i izgubila sva civila prava na period od bar 5 godina,,,a u Srbiji bi trebalo zatvorske kazne za isto jer moramo spreciti razdor i izbijanje sukoba unutar Srbije,,sto i jeste cilj Parlicnih gazda sa Zapada,,a ona je prva medju izdajicama da proda svoj narod za saku para,,znaci pritvor,sud pa kako odredi zakon,ako sudja " izmisljava " zakone da je ne kazni onda i njega u prdekanu,,strogost je poluga mira i pravde

Veca

12.10.2022. 17:25

Nazvati nekog fašistom, nekog ko gine za narod koji predstavlja, može samo neuka, izigrana , podčinjena osoba koja ne razmišlja svojom glavom i koja želi da zadovolji svog nalogodavca. Poslanica Parlić je predmet javne osude i nikada je niko neće smatrati ozbiljnom osobom koja može da se nosi sa pravim političkim problemima.

Maja

12.10.2022. 17:27

Izjava poslanice Parlić i upoređivanje sa nacistima je monstruozna i za svaku osudu, posebno imajući u vidu strahote koje je porodica Vučić preživela. Sramota!

Vesna

12.10.2022. 17:33

Poređenje Vučića sa Hitlerom je nedopustivo za jednu poslanicu. Ženo bori se protiv protivnika argumentima, činjenicama, dokazima, a ne takvim rečima. To bi ti bio uspeh, a ne ovo. Jadno i za svaku osudu.

Dejan

12.10.2022. 17:41

Ocigledno da poslanica Parlic nema empatije prema drugim ljudima, posebno prema porodici predsednika Vucica. Sramota je uopste pomisliti, a kamoli uporediti nekog sa Hitlerom.