IZMISLILI VUČIĆEVU IZJAVU: Hrvatski N1 nastavlja sa neistinama

Novosti online

06. 10. 2022. u 11:45

NA portalu Hrvatskog N1 objavljena je potpuna neistina da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izgovorio rečenicu "Hrvatska je kriva" povodom novog paketa sankcija Rusiji, a kojim je na insistiranje Hrvatske obuhvaćena Srbija, čime nam je onemogućen uvoz ruske nafte preko Janafa.

ИЗМИСЛИЛИ ВУЧИЋЕВУ ИЗЈАВУ: Хрватски Н1 наставља са неистинама

Foto: N1/Printskrin

"Vučić besan: Hrvatska je kriva!", glasi naslov u kome su Hrvati plagirali izjavu našeg predsednika.

Foto: N1/Printskrin

Podsetimo, Srbiji je, na osnovu najnovijeg paketa sankcija EU, zabranjen uvoz ruske nafte preko „Janafa”, a od tih sankcija izuzeta je Bugarska.

Našoj zemlji je uvoz ruske nafte zabranjen na predlog i insistiranje ustaškog režima u Hrvatskoj, javljaju mediji u Briselu, a to potvrđuju i u Zagrebu.

Nema sumnje da je Hrvatskoj ovo bila prilika za direktnu osvetu Srbiji zbog insistiranja Vučića i Srbije na istini o ustaškoj zločinačkoj politici i genocidu u Jasenovcu, te da je ustaša Plenković jedva dočekao svojih pet minuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (30)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo