"NOVOSTI" SAZNAJU: Evo ko je Srbin koga su uhapsili pripadnici Rosu

D. Zečević

02. 08. 2022. u 15:14

DEJANA Spahića (1965), vozača saniteta Kliničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, presreli su danas, pretukli i uhapsili pripadnici specijalne kosovske policije Rosu - potvrdio je "Novostima" direktor KBC Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ево ко је Србин кога су ухапсили припадници Росу

Foto: D. Zečević

Prema rečima dr Eleka, Spahić je iz Doma zdravlja u Lešku prevozio lekove i sanitetski materijal za potrebe KC u Mitrovici vozilom ove zdravstvene ustanove, ali je presretnut u mestu Rudare nadomak Zvečana od strane pripadnika Rosu.

- Našeg vozača su presreli, pretukli i odvezli vozilom u nepoznatom pravcu - rekao je dr Elek Novostima. Odveden je njihovim vozilom u nepoznatom pravcu, najverovatnije u južni deo Kosovske Mitrovice.

Kako je "Novostima" ispričao dr Elek, Spahić je stalno zaposleni u ovoj zdravstvenoj ustanovi i radi se o uobičajenom transportu lekova i medicinskog materijala iz DZ u Lešku za potrebe Zdravstvenog centra u Mitrovici.

Uprkos tome što su privremene vlasti u Prištini odložile primenu o preregistraciji vozila sa srpskih na KS tablice i o uvođenju tzv. deklaracionih papira, zbog čega su Srbi sa severa uklonili barikade, pripadnici Rosu i dalje su prisutni na putevima na severu Kosmeta, kako na glavnim, tako i na sporednim putevima. Često se dešava da iznenada presreću i porodice sa decom, a bilo je i pokušaja upada u seoska domaćinstva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove