ONO što je nemački kancelar Olaf Šolc prošle nedelje u Beogradu rekao u uvijenoj formi, u utorak je izaslanik Berlina Manuel Saracin do kraja ogolio: od nove srpske vlade se očekuje da konačno napravi izbor - EU ili Rusija, odnosno da uvede sankcije Moskvi.

Komentari (5)

milan lala

04.06.2022. 10:37

Srbija nece nikad uvesti snkcije Rusiji jer bi to bilo ravno samoubistvu Srbije . To ni najveca politicka naivcina ili budala nebi ucinila . To sto Namacka trazi nemoze ispuniti ni jedna suverena drzava .

Djole

04.06.2022. 11:36

Gospoda nemacka zaboravljaju 1999 godinu! Na osnovu toga i budjenja fasizma i nacizma u Evropi, niko u Srbiji ne misli racionalno! Pogotovu sto je ocigledno odakle sve to potice! A takva Evropa nam ne treba, ni u kom slucaju! Nisu uspeli sa drugim svetskim ratom, a nece ni sada da uzmu slobodu srpskog naroda! Banda licemerska! Njima treba uvesti sankcije, kao ostaloj evropskoj bandi! Klonite se Srbije srbofobi i rusofobi!

Vojo

04.06.2022. 12:52

Srbija sedi na svojoj stolici, za razliku od Nemačke, koja sedi na američkoj! Srbija ne beži od dijaloga sa prištinskim marionetama, ali pravi i efikasniji dijalog bio bi, direktno sa onima koji su nam okupirali KiM. A što se tiče prijema u Evropsku Uniju, i maloj deci je jasno da nas Zapad ne želi i laže nas.