UJEDINJENI ZA POBEDU SRBIJE: Protiv vladanja strahom

V. N.

08. 03. 2022. u 19:26

POTPREDSEDNICA Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je u Kikindi da je "jedna od najsramnijih stvari" koju je predsednik Aleksandar Vučić uradio sa svojim SNS "uspostavljanje kao svoje matrice za pljačkanje i vladanje strahom", saopšteno je iz koalicije "Ujedinjeni za pobedu Srbije".

УЈЕДИЊЕНИ ЗА ПОБЕДУ СРБИЈЕ: Против владања страхом

Foto Tanjug

Tepićeva, koja je i nosilac liste za parlamentarne izbore ove koalicije, navela je da, kao posledica toga, našim gradovima komanduju njegovi partijski komesari i batinaši koji se za sve pitaju.

- Zrelo je, vreme je za promenu iz korena. Subvencije poljoprivrednicima i dizel-gorivo bez akciza biće naš prioritet kada uskoro smenimo ovu nenarodnu vlast. Upravljanje državnim resursima vodiće najbolji među vama, a ne dovedeni za ruku iz partije da pokradu i ono malo što do sada još nisu - rekla je Tepićeva i dodala da je namera te koalicije da Srbija bude decentralizovana.

Lider DS Zoran Lutovac, tokom razgovora sa građanima Zrenjanina, istakao je da izbori 3. aprila "neće biti slobodni i pošteni", ali da je opozicija spremna da se sa tim suoči".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)