PRIČALI SU NEŠTO GROZNO, ŠTO JE NJU ZABOLELO: Predsednik Vučić o filmu N1 protiv premijerke Brnabić

Novosti online

22. 01. 2022. u 21:32

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se večeras naciji, gde je govorio i o propagandnom filmu koji je emitovan na N1.

ПРИЧАЛИ СУ НЕШТО ГРОЗНО, ШТО ЈЕ ЊУ ЗАБОЛЕЛО: Председник Вучић о филму Н1 против премијерке Брнабић

Ana Brnabić

Vučić je rekao i da je film o premijerki Ani Brnabić nešto najodvratnije što je video u poslednje vreme.

- Pogledate onog padavičara što je imao kečeve, dvojke i trojke samo iz fizičkog, onog Aleksića, vidite Borka Stefanovića, a vi čekate nekog ozbiljnog da govori nešto. Doterali ih i našminkali, oni pričaju o Ani Brnabić. Bilo je u tom filmu nešto jezivo i grozno, što znam da ju je zabolelo. A to je priča o njenom detetu. Ko ste vi da govorite o nečijoj deci? Malo vam je što se iživljavate na mojoj deci, pa sada i na nju. Ostavite to dete na miru, pustite ga da raste - rekao je predsednik.

Vučić ističe i da je posebno odvratno poređenje nacističkih zločina i premijerke Brnabić.

BONUS VIDEO: PRED SRBIJOM NOVI AUTO-PUTEVI I PRUGE - Pogledajte šta nas očekuje u ovoj godini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)