PREDSEDNIČE, NAVUKLI STE BES! Muftija Vučiću: Sve što obećate, to i ispunite

Novosti onlajn

12. 01. 2022. u 12:35

MUFTIJA Mevlud ef. Dudić obratio se okupljenima u Priboju i tom prilikom rekao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izazvao bes mnogih jer je ispunio sve što je obećao, a to se ne prašta.

ПРЕДСЕДНИЧЕ, НАВУКЛИ СТЕ БЕС! Муфтија Вучићу: Све што обећате, то и испуните

Foto: Novosti

Dudić se zahvalio predsedniku Vučiću za puteve koje je izgradio.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je Priboj kako bi smirio tenzije koje su nastale u tom gradu u prethodnom periodu. Skupu se posle predsednika i vladike Atanasija obratio i muftija Mevlud ef. Dudić, koji se zahvalio predsedniku Vučiću na svemu što je uradio.

- Predsednik države je poput vetra u leđa. Ja čvrsto verujem da je sve što je rekao, rekao iz srca. Doduše, predsedniče, navukli ste jedan bes, jer sve ono što obećate, to i ispunite. Onda ljudi, kada se 50 godina nije ništa radilo, od vas sve traže. Zato budite ponosni da ste napravili više puteva nego za prethodnih 50 godina. 12.500 radnih mesta je u prethodnoj godini bilo i smatram da je to od izuzetnog značaja, i da to treba iskoristiti, kako naša mladež ne bi radila u tuđim državama, nego ostala ovde - rekao je muftija i dodao:

- Nadam se, ako bog da, predsedniče, da ćemo, zahvaljujući vama, napraviti džamiju. Treba da ostanete upisani kao predsednik koji je omogućio izgradnju džamije u Priboju - istakao je muftija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)