PREMIJERKA BRNABIĆ: Radimo na izmeni Zakona o eksproprijaciji do četvrtka

Tanjug

07. 12. 2021. u 18:08

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Nišu da se radi na tome da se Zakon o eksproprijaciji izmeni do sednice Vlade Srbije u četvrtak i naglasila da taj zakon nema veze sa projektom Rio Tinto niti bilo kojim pojedinačnim projektom.

ПРЕМИЈЕРКА БРНАБИЋ: Радимо на измени Закона о експропријацији до четвртка

Foto: Tanjug

Brnabić je u Nišu rekla da Ministarstvo finansija radi na izmenama i dopunama Zakona o eksproprijaciji.

- Produžiće rokove, ali je važno da razgovaraju sa Nacionalnim konvetom i svima ostalima koji su imali komentare ili zamerke na taj zakon kako bismo pokušali do sednice vlade u četvrtak da promenimo taj zakon u skladu sa onim što je rekao i naložio predsednik Aleksandar Vučić - navela je Brnabić.

Ona je dodala da se nada da će onda ljudi biti sigurniji i bezbedniji i videti da taj zakon, kako je rekla, nema nikakve veze sa projektom Rio Tinto niti bilo kojim pojedinačnim projektom, "već samo sa efikasnom realizacijom javnih kapitalnih investicija u puteve i železničku infrastrukturu".

Brnabić je u Nišu učestvovala u "Dijalogu sa mladima", koji je organizovala Krovna organizacija mladih Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima