Osvetnik

Milutin SEKULOVIĆ

26. 04. 2024. u 10:37

ŽIVIMO u jako zatrovanoj atmosferi koja govori da će se ćeranija po Crnoj Gori nastaviti! Crnogorsko društvo je društvo osvetnika.

Осветник

Novosti

Nije to karakteristično samo za albanske zajednice, za koje se uglavnom vezuje krvna osveta. Treba da se prisetimo da u srcu Crne Gore, u Katunskoj nahiji, krvna osveta među određenim starocrnogorskim porodicama traje duže od 200 godina. E, ko to ne zna, taj ne razume kako je opasno kada vam jedina politika nakon dolaska na vlast postane revanšizam. Revanšizam je samo političko ime za osvetu. Ovako je, bez imalo uvijanja, vidno iznervirani, uputio poruku glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću doskorašnji "sve i svja" u Crnoj Gori, Milo Đukanović, stavljajući do znanja da on u rukama, uprkos formalnom gubitku vlasti, i dalje drži neke od poluga, mada je jasno da se najznačajnijim više ne može upravljati džojstikom.

Pretnja osvetom stigla je nakon hapšenja čuvara mnogih mračnih tajni prethodnog režima, doskorašnjeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića, i glavnog "specijalnog" Milivoja Katnića.

Nakon pretnji "odlaskom u šumu zbog odbrane Crne Gore", posle gubitka izbora 2020, Đukanović, "osvedočeni evropejac", vratio se pećinskom institutu krvne osvete, nimalo slučajno spominjući Katunsku nahiju odakle je poreklom, pokazujući da je stanje "na dvoru" - vanredno! Pretnjama osvetom i potpisivanjem peticije za puštanje Katnića da se brani sa slobode, Đukanović je pod noge bacio brojne principe. Doduše, time je samo virtualno dosuo "do čepa", zaludnjacima naviklim na apanaže, radi "odbrane" od veliskosrpske agresije, četničkih sudova, odnošenja Crne Gore za Čačak, koji nikako da shvate da se "Crna Gora brani" zbog afera Telekom, Prva banka, prvi milion, Koverta, Atlas banka, Sveti Stefan, šurovanja sa kriminalnim klanovima, gde se Đukanovići često pominju... Biće da je Milo Britva uvideo da se steže obruč oko njega, i da se zato latio mača osvete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini