PUTEVIMA ZA BUDUĆNOST: Video-serijal "Novosti" - Prođite sa nama novim saobraćajnicama kroz Srbiju

Novosti onlajn

20. 10. 2023. u 12:10 >> 12:10

SVAKI kilometar puta zemlji znači, a značaj povezivanja i izgradnje puteva razumeo je još davno i knjaz Miloš. Stotine kilometara izgrađenih auto-puteva u poslednjih deset godina najbolje svedoče o napretku i razvoju Srbije, i što je još važnije - pogledu jasno uperenom u budućnost.

ПУТЕВИМА ЗА БУДУЋНОСТ: Видео-серијал Новости - Прођите са нама новим саобраћајницама кроз Србију

Foto S. Babović

Ekipa "Večernjih novosti" prošla je novim putevima u našoj zemlji, izgrađenim u poslednjih nešto više od deset godina. Obišli smo sve, od onih najvećih i značajnih za investicije i nova ulaganja, poput auto-puta "Miloš Veliki" i Moravskog koridora, do onih manjih, ali ništa manje značajnih, koji jednostavno povezuju i zbližavaju ljude. 

O značaju ovih puteva razgovarali smo sa građanima širom Srbije. Oni su najbolji svedoci toga koliko su putevi značajni, ali i koliko se bez njih ne može. Pitali smo ih kako je izgledalo vreme pre izgradnje novih puteva, kao i šta su im novi putevi doneli. 

Sa ovom zanimljivom i nadahnjujućom pričom o srpskim putevima, ali i Srbiji koja se gradi, razvija, i koja jasno gleda u budućnost, upoznaćemo vas u epizodama video-serijala "Putevima za budućnost".

Prva epizoda biće prikazana u nedelju u 18 sati na video-platformi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (58)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?