POSLE KARTICE I APLIKACIJA TRI PLUS: Novi projekti pomoći i pogodnosti za porodice sa više dece

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

01. 11. 2022. u 14:10

NOVA Tri plus aplikacija predstavljena je u Zrenjaninu, kao deo unapređenog projekta nova aplikacija "Cena minus za 3+" namenjenog svim prijavljenim majkama i očevima koji su ostvarili pravo na ponosnu karticu koja im je omogućavala popuste i privilegije u više od 2,5 hiljade objekata širom Srbije.

ПОСЛЕ КАРТИЦЕ И АПЛИКАЦИЈА ТРИ ПЛУС: Нови пројекти помоћи и погодности за породице са више деце

grad Zrenjanin

Predsednik Udruženja "Tri plus" Vladica Gavrilović, ističući odličnu saradnju sa porodicama sa troje i više dece u Zrenjaninu i okolini, posebno se zahvalio gradonačelniku Simi Salapuri, koji, kako je rekao, ispunjava obećanja.

- Danas smo predstavili novu aplikaciju koja će svima koji imaju ponosne kartice "Tri plus" od 1. januara 2023. godine omogućiti i nove pogodnosti - istakao je Gavrilović.

On je istakao da je konkretno u Zrenjaninu iniciran predlog da se aplikacija pojača, odnosno da se omoguće i besplatni sati parkiranja, kao i umanjenja računa na usluge preduzeća i ustanova u nadležnosti grada, što je odmah i prihvaćeno.

- Na osnovu javnog poziva koji smo raspisali prošle godine izdato je 487 kartica "Cena minus za 3+", za majke koje ostvaruju određene benefite u 25 objekata u gradu, prodavnice, sportske klubove, popuste na sadržaje ustanova kulture - dodao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)