TIRKE "Kada napraviš tiket, ti nisi napravio tiket, napravio si recept za apoteku" (VIDEO)

TIP redakcija

16. 02. 2024. u 12:17 >> 09:58

"Kladioničarske priče" su novi video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji će moći da uživaju u zanimljivim pričama naših gostiju.

ТИРКЕ Када направиш тикет, ти ниси направио тикет, направио си рецепт за апотеку (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Ponovo je na voditeljskoj poziciji Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

U najnovijoj, šestoj epizodi, koja jenastavak prethodne, gost je Nikola Tirnanić, čuveni kladilac i čovek koji se može pohvaliti sa deset pogođenih "maksimala" i mnogo drugih velikih dobitaka koje je uvek znao da podeli i proslavi sa svojim prijateljima.

Poslušajte opušteni razgovor dva prijatelja u kome sa našim gledaocima dele iskustva o sastavljanju tiketa, pogocima, padovima, faktoru sreće i pravilima za uspešnu igru...

 

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!