NEKAD DERBI, SAD FIKS NA ITALIJANE: ''Azuri'' su u ovom trenutnku mnogo bolja reprezentacija

V.M.

26. 05. 2024. u 12:35

NAJZNAMILjIVIJI meč današnjeg programa odbojkaške Lige nacija igra se u Rio de Žaneiru gde će se sastati Brazil i Italija (15:00).

НЕКАД ДЕРБИ, САД ФИКС НА ИТАЛИЈАНЕ: Азури су у овом тренутнку много боља репрезентација

Foto Profimedia

Odbojkaši Italije su veoma ozbiljno shvatili ovogidšnju Ligu nacija koja im može poslužiti kao odlična priprema za Olimpijske igre na kojima će uz Poljsku biti glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje.

Selektor Di Đorđi na raspolaganju ima sve najbolje igrače, tako da su tu primači Mikjeleto i Lavija, kapiten Đaneli, kao i korektor Romano.

Akutelni svetski šampiona su pokazali svu svoju silinu u dosadašnjem toku takmičenja, redom su bili bolji od Nemačke, Irana i Japana, a usput su izgubili samo jedan set.

Sa druge strane, Brazilci ne izgledaju dobro na terenu, godine su sustigle ovu čuvenu generaciju domaćina koja je na zalasku i ne seje strah i trepet kao nekada.

Na otvaranju su izgubili od Kubanaca (1:3), a nakon toga su ostvarili uzastopne pobede nad Argentinom (3:2) i Srbijom (3:1), ekipama koje takođe ne pružaju dobre partije.

Uprkos tome što su Brazilci slavili na poslednjem međusobnom duel ovih reprezentacija i činjenice da danas igraju pred svojim navijačima, kvalitet i momentum su na strani Italijana koji su iz godine u godinu sve bolji i očekujemo da rutinski slave na ovom meču.

NAŠ TIP: Brazil - Italija 2 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)