ŠEJ MORA DA POVUČE EKIPU: Oklahomi je potrebno novo sjajno poentersko veče Kanađanina kako bi imala šansu protiv Dalasa

V.M.

13. 05. 2024. u 12:20

NAŠ večerašnji izbor je sjajni organizator igre Oklahome Šej Gildžis-Aleksander čija ekipa gostuje Dalasu u četvrtoj utakmici polufinala Zapadne konferencije (3.30).

ШЕЈ МОРА ДА ПОВУЧЕ ЕКИПУ: Оклахоми је потребно ново сјајно поентерско вече Канађанина како би имала шансу против Даласа

Foto Profimedia

Nakon uvodne pobede Oklahome, Dalas je uzvratio sa dva vezana trijumfa i večeras ima veliku priliku da poveća prednost na 3:1 u seriji. 

Tanderi moraju da pronađu način da prekinu momentum Maveriksa, a kako bi to bio slučaj, novu sjajnu partiju mora da pruži glavni igrač ekipe Šej Gildžis-Aleksander.

Maestralni Kanađanin je sjajno igrao u regularnom delu sezone, a te partije preneo je i u plej-of, što se posebno vidi u ovoj seriji.

Kao i tokom čitave godine, igra vrlo konstantno i postiže oko 30 poena po meču, a na tri odigrane utakmice protiv Dalasa redom je ubacio 29, 33 i 31 poen.

Odlično ga služi šut sa poludistance u kojem je verovatno najbolji u ligi, a uz to je veoma precizan sa linije penala, što mu isto donosi veliki broj poen.

Na sve to u prošlom meču je pogodio par trojki i jasno je da Dalas nema odgovor za organizatora igre Tandera.

Pošto je večerašnji susret veoma bitan, očekujemo da Šej dodatno preuzme odgovornost i prebaci zadatu granicu.

NAŠ TIP: Šej Gildžis-Aleksander +30,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

NIJE SVE IZAŠLO U JAVNOST! Slobodan Vojinović otkriva za Novosti šta je sve Đoković doživeo na Rolan Garosu i zašto se to desilo