BAKSI BEZ JANISA? Najbolji igrač Milvokija verovatno propušta početak plej-of serije protiv Pejsersa

V.M.

21. 04. 2024. u 12:20

U prvoj utakmici četvrtfinala Istočne konferencije Milvoki baksi će ugostiti Indijana pejserse u ''Fajzer forumu'' (1:00).

БАКСИ БЕЗ ЈАНИСА? Најбољи играч Милвокија вероватно пропушта почетак плеј-оф серије против Пејсерса

FOTO: Tanjug/AP

Ova serija ima potencijal da bude jedna od najzanimiljivjih na Istoku, a pred prvi meč u centru pažnje je Janis Adetokumbo. ''Grik frik'' je doživeo povredu u završnici sezone, ali na sreću Baksa nije bila ozbiljnije prirode i zaigraće u plej-ofu.

Ipak, ne zna se tačno kada, a po pisanjima američkih medija to verovatno neće biti večeras jer Milvoki ne želi da požuri sa povratkom na teren svog najboljeg igrača.

I pored njega domaćini imaju veoma dobar tim, a udarne igle bi trebale biti Lilard i Midlton, kao i Bobi Portis koji će u slučaju neigraganja Janisa biti promovisan u startnu petorku.

Baksi su reguarlnu sezonu završili sa skorom 49-33, a u poslednjem kolu su ispustili drugu poziciju na Istoku, što se ispostavilo kao ne tako loša stvar jer će igrati sa Pejsersima (47-35), umesto sa Filom koja je zauzela sedmo mesto po povratku Embida na teren.

Što se tiče Pejsersa, oni se vraćaju u plej-of nakon 2020. godine, a glavni ''krivac'' za to sjajni plej ekipe Tajris Halibarton koji će biti deo američke reprezentacije na Olimpijskim igrama u Parizu.

On je glavni vođa ove ekipe, sve ide kroz njega, a iako mu je nivo igre malo opao krajem sezone i dalje je imao impreisvnu statistiku od 20 poena i 10.9 asistencija po meču.

Ono što obećava sjajnu seriju su međusobni dueli koje su igrali tokom ove sezone. Čak pet puta su se sastajali i svaki put je viđen veliki broj koševa, a zanimljivo je da je Indijana ostvarila čak četiri pobede napsram jedne Milvokijeve.

Večeras očekujemo još jednu brzu utakmicu u režiji ovih timova i verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +225,5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NAGETSI SU PRETRPELI BREJK: Jokić i družina večeras moraju da odbrane domaći teren!