KRAJ PUTA ZA MILANO? Da li su propuštene meč lopte iz prošlog susreta i dalje u mislima domaćina?

V.M.

24. 03. 2024. u 10:32

VEČERAS je na programu četvrta utakmica četvrtfinala odbojkaškog plej-ofa italijanske Superlige u kojoj će Milano dočekati Pjaćencu (20:00).

КРАЈ ПУТА ЗА МИЛАНО? Да ли су пропуштене меч лопте из прошлог сусрета и даље у мислима домаћина?

Foto Profimedia

Od svih serija u četvrtfinalu, za ovu se može reći da je najujednačenija jer su dva od prva tri susreta rešena u petom setu. Jedini put kada to nije bio slučaj bilo je na drugom meču, tada je Pjaćenca bila spremna da odgovori na iznenađujuć poraz u prvom susretu (2:3) i ubedljivo je slavila sa 3:1 (22:25, 25:20, 25:21, 25:14).

Najzanimljiviji od svih bio je treći susret, ubedljivo najbitniji u dosadašnjem toku serije. Nakon odličnog otvaranja Pjaćence (25:22), Milano je osvojio naredna dva seta (25:23, 25:17) i tako napravio veliki korak ka novom iznenađenju koje je delovalo kao izgledna stvar pošto su vodili sa 23:20 u četvrtom setu.

Ipak, tri meč lopte im nisu bile dovoljne, Pjaćenca je pokazala veliki karakter i na kraju je uvela meč u peti set slavivši sa 31:29 u najzanimljivijem setu dosadašnjeg toka serije.

Interesantno je da je u njemu ponovo bolje počeo Milano koji je vodio sa 4:2, ali jednostavno je ostao bez gasa, ugasili su sve sem Išikave i Regersa što je iskusni tim Pjaćence znao da prepozna, foksirao je defanzivu na dva ključna igrača i velikim preokretom došao do neverovatno bitnog trijumfa (15:12).

Ali, posao nije završen za Pjaćencu koja bi volela da večeras okonča seriju, mada sve vezano za ovaj obračun ukazuje na to da će se igrati punih pet utakmica, a mi očekujemo da to upravo bude slučaj i verujemo da će pune tribine ''Alijanc klaud arene'' pogurati Milano ka pobedi.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,88)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)