KRAJ SEZONE ZA ITALIJANSKOG VELIKANA? Monca ima meč loptu pred svojim navijačima

V.M.

24. 03. 2024. u 09:41

ODBOJKAŠI Monce će na svom terenu imati priliku da zatvore seriju protiv Lubea i plasiraju se u finale. Trenutni skor je 2:1 za domaćina koji nikako ne želi da se vrati u Ćivitanonu na peti meč i biće oran da pred svojim fanovima obezbedi plasman u polufinale.

КРАЈ СЕЗОНЕ ЗА ИТАЛИЈАНСКОГ ВЕЛИКАНА? Монца има меч лопту пред својим навијачима

Foto Profimedia

Gledamo veoma dobru odbojku tokom čitave serije, a više je za sada prikazala Monca. Ona je u prva dva meča dominirala i odnosila je rutinske pobede slavivši sa po 3:1 u setovima. Ipak, šampionsko srce velikana Lubea proradilo je u trećem meču koji je nakon velike borbe pripao timu iz Ćivitanove. Nakon četiri seta bilo je nerešeno, pa se ušlo u peti u kojem je kao tokom čitavog susreta dominirao kubanski primač Marlon Jant (27 poena na meču) koji je obezbedio prvu pobedu svom timu u seriji (15:11).

Ono što može biti prednost domaćinu je to što je imao više vremena za odmor, jer pored plej-ofa Lube je do skoro igrao u Ligi šampiona. Sredinom nedelje slavio je pred svojim navijačima protiv Trentina sa 3:2, ali zbog poraza u prvom meču od 1:3 završio je svoju ovosezonsku evropsku odiseju.

Današnji meč će im biti peti u poslednjih 14 dana i jasno je da bi energetska prednost trebala biti na strani Monce

Ključna stvar mogao bi biti obračun primača Mara i Marlona Janta, obojica igraju na izuzetno visokom nivou, najbolji su igrači svojih ekipa u ovom trenutku i upravo bi bolji iz tog obračuna mogao povesti svoj tim ka pobedi.

Ovo će biti sedmi obračun večerašnjih rivala u sezoni (4-2 za Moncu), tajni između njih više nema i verujemo da će domaća publika pogurati Moncu ka polufinalu plej-ofa.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)