KLIVLEND JE NEZAUSTAVLJIV: Sledeća ''žrtva'' Kavalirsa su Seventisiksersi koji se baš muče bez Embida

V.M.

12. 02. 2024. u 15:26

U noći između ponedeljka i utorka Klivlend će pokušati da upiše desetu uzastopnu pobedu kada bude ugostio Filadelfiju (1.00).

КЛИВЛЕНД ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ: Следећа жртва Кавалирса су Севентисиксерси који се баш муче без Ембида

Foto: AP Photo/Ron Schwane

Domaćini su jedno od najvećih otkrovenja u NBA ligi ove sezone. Igraju sjajnu košarku, a formu su posebno podigli početkom 2024. godine.

Večerašnji susret dočekuju u fenomenalnom nizu od devet vezanih pobeda i biće orni da upišu i deseti protiv oslabljene File.

Poslednji trijumf ostvarili su pre par večeri kada su bez većih problema savladali Toronto našeg Darka Rajakovića sa 119:95.

Za napad je uglavnom zadužen Donovan Mičel koji postiže preko 28 poena po meču, a kada je još neko od saigrača raspoložen, veoma ih je teško pobediti jer su jedna od najboljih defanzvinih ekipa u ligi.

Zbog svega pomenutog ne čudi što su drugi na tabeli Istočne konferencije sa skorom 36-16, a ukoliko ovako nastave, možda bi mogli i da priprete vodećem Bostonu koji je ostvario šest pobeda više, ali je i odigrao dva meča više od njih.

Sa druge strane, povreda Embida je očekivano ostavila veliki trag na Filadelfiji koja se baš muči i ostvarila je samo dve pobede na poslednjih deset utakmica.

Pored Embida, često van terena je i Tajris Meksi koji je drugi najbolji igrač ekipe, pa se može reći da su ovi slabi rezultati donekle i očekivani.

Sada imaju skor od 31 pobede i 21 poraza, a zbog pomenute slabe forme pali su na peto mesto na Istoku.

Očekujemo rutinski trijumf šampiona iz 2016. godine.

NAŠ TIP: hendikep 1 (-9,5) (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)