VEMBANJAMA BLISTA U JANUARU: Sjajni Francuz bi trebao da dominira na večerašnjem susretu

V.M.

26. 01. 2024. u 14:10

VEČERAS smo se odlučili za Viktora Vembanjamu čiji San Antonio u derbiju začelja Zapadne konferencije dočekuje Portland trejlblejzerse (3.30).

ВЕМБАЊАМА БЛИСТА У ЈАНУАРУ: Сјајни Француз би требао да доминира на вечерашњем сусрету

Tanjug/AP

Mladi Francuz je odabran kao prvi na prošlom draftu od strane San Antonio sparsa i može se reći da nije razočarao u svojoj prvoj sezoni u NBA ligi.

Jedina je svetla tačka inače mizernih Sparsa koji igraju veoma loše i zacementirani su za dno tabele Zapadne konferencije sa samo osam ostvarenih pobeda uz čak 36 poraza.

Vembanjami je trebalo malo vremena da se privikne na stil igre u NBA ligi, ali sada se prilagodio i počeo je da pruža izvrsne partije.

Popularni Vembi dominira u januaru mesecu za vreme kojeg postiže 25,4 poena po meču na 52% šuta iz igre, a uz njih hvata i 9,2 skoka u proseku.

Takođe, vredi napomenuti da on sve ovo radi sa dosta prosečnom minutažom, jer na terenu stalno provodi ispod 30 minuta po meču, što je zaista malo za glavnog igrača tima.

Večeras očekujemo da u derbiju začelja Zapadne konfrencije ponovo prebaci zadatu granicu jer mu u Teksas dolazi jedna od najgorih odbrana, a i ekipa lige, Portland trejlblejzersi.

NAŠ TIP: Viktor Vembanjama +23,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave