RAJAKOVIĆEV TORONTO KONAČNO PREKINUO POST: Može li sada da uđe u seriji pobeda?

V.M.

18. 01. 2024. u 15:15

U noći između četvrtka i petka Toronto reptorsi će ugostiti Čikago bulse.

РАЈАКОВИЋЕВ ТОРОНТО КОНАЧНО ПРЕКИНУО ПОСТ: Може ли сада да уђе у серији победа?

FOTO: Tanjug/AP

Ovo će biti jako bitan meč za oba tima jer se večerašnji rivali nalaze u borbi za mesta koja vode u plej-in. Jedno od njih trenutno pripada Čikagu koji je deveti na tabeli Istoka sa skorom 19-23, dok je Toronto nešto lošiji i zauzima 11. poziciju sa 16 pobeda i 25 poraza.

Nakon četiri vezana trijumfa, izabranici Darka Rajakovića su sinoć konačno prekinuli post savladavši Majami poprilično ubedljivo rezultatom 121:97.

Utakmica je već bila rešena na poluvremenu jer je Toronto vodio preko 30 razlike na pauzi, a najveći razlog za to je fantastičan šut za tri poena domaćina koji je pogodio 20 od 38 šutnutih trojki.

Srpski stručnjak je juče ostao bez jednog od najboljih igrača, Paskala Sijakama koji je trejdovan u Indijanu za buduća tri pika prve runde i Brusa Brauna.

Što se tiče Čikaga, on igra po principu toplo-hladno, što se najbolje vidi na poslednjih pet mečeva u kojima je ostvario tri trijumfa uz dva poraza.

Ono što je bitno za Bulse je da su konačno zdravi nakon dugo vremena i sada mogu da počnu sa boljim igrama jer je bila veoma retka pojava ove sezone da se na parketu zajedno nađu Vajt, Lavin, Derozan i Vučević.

Ovi timovi su se već sastajali dva puta i oba su upisala po trijumf, a mi verujemo da će večeras Bulsi slaviti jer odmorniji dočekuju ovaj susret.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)