MILOŠ RAJIČIĆ: Cedevita još uvek uspavana

TIP redakcija

08. 12. 2023. u 13:17

Čitalac iz Novog Sada tipuje 11. kolo ABA lige

МИЛОШ РАЈИЧИЋ: Цедевита још увек успавана

FOTO: ABA liga/Budućnost Voli/Filip Filipović

Četvrtak:

18.00 CIBONA - SPLIT 1

Interesantan duel ekipa koje će se boriti za opstanak ove sezone. Mislim da će Cibona sačuvati domaći teren pobedom sa pet i više poena razlike.

Petak:

18.00 KRKA - IGOKEA 2

Igokea je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela lige i trebalo bi rutinski da dobije ovaj meč na vrućem terenu u Novom Mestu.

20.00 ZADAR - BORAC 1 + poeni >160

Zadar će nakon pobede u Ljubljani želeti da savlada i starog rivala u Višnjiku. Borac se nije najbolje pokazao u protekla dva kola, sada bi mogao da pruži dobar otpor Zadru.

Subota:

17.00 MORNAR - CED. OLIMPIJA 1

Mornaru, koji se pojačao proteklih dana, gori pod nogama i moraće kako zna i ume da pobedi ovaj meč. Olimpija će nakon poraza od Zadra pokušati da se probudi, što sumnjam da će se dogoditi.

19.00 BUDUĆNOST - FMP 1

Budućnost se podigla nakon dobre igre u Čačku i mislim da će nastaviti sa dobrom igrom i u ovom duelu sa nepredvidivim gostima iz Železnika.

Ponedeljak:

18.00 MEGA - C. ZVEZDA 2

Crveno-beli nakon duplog kola Evrolige u Španiji dolaze na megdan poletnoj Megi. Očekujem lepu i neizvesnu utakmicu i novu Zvezdinu pobedu.

20.00 PARTIZAN - STUDENTSKI 1

Partizanu ide naruku što je dva poslednja meča u Evroligi igrao u „Areni“ i imaće vremena da se pripemi za meč sa neugodnim studentima. Tipujem pobedu crno-belih sa 12 koševa razlike.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)