SRBIJA SE BORI ZA DRUGO MESTO! Direktna bitka za lakšeg protivnika

V.D.

05. 09. 2023. u 13:56

ODBOJKAŠI Srbije će se večeras u petom kolu grupne faze Evropskog prvenstva za odbojkaše sastati sa Nemačkom.

СРБИЈА СЕ БОРИ ЗА ДРУГО МЕСТО! Директна битка за лакшег противника

FOTO: CEV

Naši reprezentativci su u prva dva kola imali lak posao gde su rutinski savladali Švajcarsku maksimalnim rezultatom, dok su Belgijanci uspeli da osvoje jedan set. U trećem kolu usledio je veliki test protiv reprezentacije Italije koja je kao domaćin jedan od favorita za zlato. 

"Azuri" su u Peruđi bili ubedljivi protiv izabranika Igora Kolakovića rezultatom 3:0 (25:15, 25:19 i 25:21). Nakon toga naši momci su pokazali da poraz od favorita nije ostavio većeg traga i sinoć su savladali maksimalnim rezultatom selekciju Estonije.

Večerašnji rival "orlova" biće selekcija Nemačke koja je za sada zabeležila tri pobede. Dve su bile bez izgubljenog seta protiv Estonije i Švajcarske, dok su protiv Belgije pokazali karakter i nakon minusa od 2:0 uspeli su da preokrenu rezultat i osvoje dva boda. 

Ovo će biti poslednji meč naše reprezentacije u prvoj fazi dok Nemce očekuje duel sa Italijom koji će biti odigran sutra od 21 čas. 

S obzirom na to da su šanse da "panceri" iznenade "azure" minimalne, ovaj meč je od izuzetnog značaja za obe ekipe jer bi se plasmanom na drugo mesto dobio lakši protivnik u osmini finala.

Četiri prvoplasirane ekipe iz ove grupe ukrstiće se sa ekipama iz grupe u kojoj su Poljaci zakucani na prvoj poziciji. Holandija je veliki favorit za drugo mesto, dok će se za poziciju broj tri boriti domaćin Severna Makedonija i Češka. 

Očekujemo večeras da Atanasijević i družina pokažu svoj kvalitet i sa pozicije broj dva odu u narednu fazu.

NAŠ TIP: Nemačka - Srbija 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu orlova pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

POBEDA PRED EURO 2024! Apsolutno neverovatan meč Švedska - Srbija u poslednjem testu "orlova" pred Evropsko prvenstvo (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je u poslednjoj proveri pred Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje u petak počinje u Nemačkoj, pobedila Švedsku u gostima. Konačan rezultat, 0:3, uopšte ne otkriva kakav je to, zapravo, bio meč. A bio je prilično nestvaran. Uostalom, najbolji igrač srpske goleade - bio je srpski goman, Predrag Rajković.

08. 06. 2024. u 19:55 >> 19:55

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!