IZAŠAO JE KAO POBEDNIK: Sudbina ispisuje tenisku bajku!

M.M.

31. 05. 2023. u 10:47

LUKA Puj i Kameron Nori odigraće meč drugog kola Rolan Garosa.

ИЗАШАО ЈЕ КАО ПОБЕДНИК: Судбина исписује тениску бајку!

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Borio se sa svojom tamnom stranom, a onda su depresija i alkohol preuzeli potpunu kontrolu, bila je to borba koja se dugo vodila, međutim, uspeo je da izađe kao pobednik.

Dvadesedevetogodišnjak iz Gran Sinta nije jedan od onih momaka koji mnogo govore, a to ga je dovelo do toga da u jednom momentu odustane od sporta koji mu je mnogo toga pružio.

Godine 2018. je bio velika pretnja na turu, demonstrirao je kvalitetan tenis i na kraju stigao do desete pozicije na ATP listi.

U karijeri je ukupno osvojio pet trofeja, tri na betonu, i po jedan na šljaci, odnosno travi. Treba istaći i da su titule u Budimpešti, Štutgartu i Monpeljeu osvojene nakon spašenih meč-lopti.

Da bi upao u kostur Rolan Garosa morao je da prođe tri kola kvalifikacija, u poslednjem je savladao Jurija Rodinova, a nakon iskorišćene meč-lopte usledila je erupcija na tribinama, a šljakasti teren je bio pokvašen Lukinim suzama.

Sudbina je htela da Austrijanca savlada i u prvom kolu glavnog žreba, a ista ta sudbina želi da danas na stadionu "Suzan Leglen" na megdan izađe teniser kojeg je savladao upravo te 2018. godine, takođe u drugom kolu "Kupa musketara".

Ma kakav današnji ishod bio, možemo slobodno reći da je Francuz pobedio.

NAŠ TIP: Puj - Nori 4-5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!