ULOG JE VELIKI: "Orlovi" napadaju Katar!

M.M.

17. 01. 2023. u 12:16 >> 12:16

TREĆI meč u grupi "E" na Svetskom prvenstvu rukometna reprezentacija Srbije odigraće protiv selekcije Katara. Utakmica će se igrati u Katovicama sa početkom u 20.30.

УЛОГ ЈЕ ВЕЛИКИ: Орлови нападају Катар!

Foto Profimedia

Naši momci su takmičenje počeli duelom protiv Alžira. Dobar rezultat i kvalitetna partija Mijajla Marsenića dali su razloga za optimizam. Momak iz Berana je sa 9 postignutih golova predvodio svoj tim do pobede.

U drugom kolu Srbiju je čekao težak zadatak. Na megdan je došla Nemačka. U timu više nema velikih zvezda kao što je nekada bio Uve Genshajmer, međutim, momci koji su se našli na spisku i te kako zaslužuju respekt.

Utakmica je počela u brzom ritmu, golmani nisu bili na svom nivou, ali ruku na srce, nije bilo ni realno očekivati ako uzmemo u obzir da odbrane nisu bile na tako visokom nivou.

Na petnaestominutnu pauzu smo otišli sa zaostatkom od dva gola, da bi na kraju 60 minuta igre na semaforu stajalo 34-33.

Lazar Kukić je bio taj koji je najviše vukao ekipu, srednji bek je postigao sedam golova, dok su ga pratili Miloš Orbović, Nemanja Ilić i Bogdan Radivojević sa po 5. U listu strelaca upisali su se još Dragan Pešmalbek (3), Marko Milosavljević (2), Mijajlo Marsenić (2), Petar Đorđić (2), Uroš Borzaš (1) i Stefan Dodić (1).

Ono što svakako ne raduje Tonija Đeronu je povreda desnog beka Predraga Vejina. Apatinac je u duelu sa "pancerima" povredio skočni zglob i pitanje je hoće li zaigrati do kraja turnira.

Sa druge strane Katar je na otvaranju izgubio od Nemačke i za njih je ovaj meč takođe od krucijalnog značaja.

Radi se respektabilnom sastavu sa kvalitetnim pojedincima. Sa klupe ih predvodi jedan od najboljih svetskih stručnjaka Valero Rivera.

Naša grupa će se u narednoj fazi ukrstiti sa grupom "f" koju čine Norveška, Holandija, Argentina i Severna Makedonija. Skandinavci će se sa "lalama" u poslednjem kolu boriti za prvu poziciju u grupi.

Očekuje nas interesantan duel, pobedom ćemo preneti dva boda i tako zadržati šanse za nastavak takmičenja.

Verujemo da će se igrati u visokom ritmu i da će granica golova biti prebačena.

NAŠ TIP: +57,5 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

BRUKA KAKVU ROLAN GAROS NE PAMTI: Rusija u šoku, niko ne veruje šta se dešava u Francuskoj (FOTO)