ŽOC POSLE VELIKE POBEDE ODMARA NAJBOLJE! Partizan je apsolutni favorit protiv bivšeg šampiona Evrope

M.T.

20. 11. 2022. u 09:19 >> 09:50

EKIPA Željka Obradovića jedina je neporažena u ligi.

ЖОЦ ПОСЛЕ ВЕЛИКЕ ПОБЕДЕ ОДМАРА НАЈБОЉЕ! Партизан је апсолутни фаворит против бившег шампиона Европе

FOTO: ABA

Košarkaši Partizana samo dva dana posle pobede u Evroligi protiv Makabija igraju naredni meč pošto će u okviru sedmog kola ABA lige "crno-beli" dočekati u ''Štark areni'' Split.

Partizan je u regionalnom takmičenju ostao jedini neporaženi tim. "Crno-beli" imaju svih šest pobeda u proteklih šest kola mada se mora priznati da im je na ruku malo išao i raspored, ali je tim Željka Obradovića maksimalno iskoristio svaku priliku koja mu se pružila, a u prethodnom kolu savladao je Borac na gostovanju u Čačku.

Određeni faktor u večerašnjem duelu mogao bi da odigrao umor pošto su crno-beli pre samo dva dana u osmom kolu Evrolie savladali pred svojim navijačima Makabi, mada su "crno-beli" konstantno u ritmu od dve utakmice nedeljno pa su već i ušli ''u štos'' i teško da će dozvoliti bilo kakvo iznenađenje  u Beogradu.

Split je daleko od nekadašnjih slavnih dana ekipe Jugoplastike koja je bila trostruki uzastopni prvak Evrope, pre nego što će to poći za rukom i Partizanu. Posle šest odigranih kola Split se nalazi na 11. mestu u ABA ligi sa učinkom od dve pobede i četiri poraza. Doduše, tim trenera Srđana Subotića je računajući i hrvatski šampionat u seriji od četiri pobede, a u poslednjem meču ABA lige pred pauzu zbog kvalifikacionih prozora za Svetsko prvenstvo Split je savladao Cibonu posle produžetka.

Biće ovo osmi međusobni duel ovih ekipa u ABA ligi, a Split još uvek čeka svoju prvu pobedu pošto je u svih osam prethodnih susreta slavio Partizan. Ipak, čini se da će gosti iz Hrvatske i posle ovog meča morati još da sačekaju kako bi slavili pobedu protiv crno-belih.

NAŠ TIP: H1 -19,5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori