Koja "dama" osvaja ček na 177 000 evra?

V.D.

26. 06. 2022. u 11:22

DANAS od 16.45 na hipodromu "Karag" održaće se grup 1 nadmetanje pod imenom "Priti Poli Stejks"

Која дама осваја чек на 177 000 евра?

Foto: Profimedia

Na startu ove trke za ženska grla biće devet omica koje će se na distanci dugoj 2000 metara boriti za pehar i nagradu od 177 000 evra.

Startna lista i kvote:

1. Dreamloper (kvota 5) - ova petogoda kobila ima najveću ocenu od svih učesnica u ovoj trci a ujedno i najveću zaradu. U usponu je forme što pokazuju poslednja dva trijumfa od kojih se ističe onaj od malo manje od mesec dana kada je slavila u Parizu u Grup 1 okršaju. Jedino što joj može biti problem je distanca s obzirom da nikada nije trčala duže trke od 1800 metara.

2. La Petite Coco (kvota 4,3) - četvorogoda omica u vlasništvu poznatog sindikata "Tim Velor". U poslednjih pet startova ima četiri pobede. Jahaće je njen stalni džokej Li. Ovo će joj biti prvi ovosezonski start ali i pored toga ima jako lepe šanse za najviši plasman. 

3. My Astra (kvota 5) sjajna ćerka pastuva Lope De La Vege u treningu kod Vilijama Hegesa. Pripremnu trku za ovo nadmetanje imala je 18.maja kada je na istoj distanci kao danas samo na hipodromu Ejr deklasirala konkurenciju ostavivši drugoplasirano grlo iza sebe čak 12 dužina. Tom nadmoćnom pobedom svrstala je sebe u najuži krug favorita za ovo prestižno nadmetanje. Prvi put će je sada jahati džokej Dejniel Tudhoup.

4. Rosscarbery (kvota 15) omica sjajnog pedigrea ćerka čuvenog pastuva i šampiona Sea The Starsa. U prvih devet startova u karijeri uspela je da dođe do jednog drugog mesta. Vlasnici su odlučili da je vreme za promenu i angažovali trenera Tvoumija koji je "preporodio" ovu omicu i ostvario četiri pobede sa njom iz isto toliko startova. Njena forma je u velikom usponu i iz starta u start sve više napreduje. Ovo će sada biti malo jače društvo od dosadašnjeg ali njen tim ima razloga za optimizam.

5. Thunder Kiss (kvota 20) možda i najveći autsajder u ovoj trci ali omica koja nikada u svojoj karijeri nije bila van nagrade što posebno raduje njene vlasnike. U prethodnom startu završila je kao šesta u trci u kojoj je trijumfovala gore pomenute Rosscarbery. Ukoliko želi do plasmana mora mnogo popraviti formu u odnosu na prethodni start.

6. Concert Hall (kvota 7) pulenka trenera Ejdena O Brajena u čijem će se sedlu naći njegov prvi jahač Rajan Mur. Nakon trećeg mesta u trci 1000 Gvineja oprabala se u trci "Epsom Ouks" gde je zauzela četvrto mesto. S obzirom na jako dobru formu iz prethodne trke spada u najuži krug favorita za pobedu.

7. Lyrical Poetry (kvota 23) trogotka sa najmanjom zaradom u ovoj trci. Sezonu je otvorila pobedom u utešnoj trci da bi "kvalifikaciju" za ovo nadmetanje izborila drugim mestom u grup 3 okršaju na ovom istom hipodromu i identičnoj distanci. Da bi se uključila u borbu za plasman mora istrčati mnogo bolje nego pre mesec dana.

8. Purpleplay (kvota 4,3) druga omica trenera Vilijama Hegesa u ovoj trci. Ova francuskinja je kao dvogotka dobila tri trke što je privuklo pažnju vlasnicima sa ostrva koji su je proletos kupili. Prvi start u Irskoj imala je u trci "1000 Gvineja" gde je zauzela šesto mesto. Sledeći start joj je bio povratak u domovinu gde je na pariskom hipodromu "Sent Klud" slavila početkom meseca. Kvota na nju je u blagom padu.

9. Tranquil Lady (kvota 15) nakon šestog mesta u trci "Epsom Ouks" gde je pokazala zavidnu formu trener Džozef O Brajen se odlučio da je vrati na 400 metara kraću distancu na kojoj je trijumfovala početkom maja. Spada u krug autsajdera.

NAŠ TIP: Concert Hall (kvota 7)

TIP ZA HRABRIJE: Rosscarbery (kvota 15) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024