BOD DOVOLJAN ZA OPSTANAK: Za goste je ovo revijalna utakmica

O. M.

23. 04. 2024. u 12:36

KEMBRIDž će ugostiti Vikomb na stadionu "Abi roud" u zaostaloj utakmici 40. kola engleske Lige 1.

БОД ДОВОЉАН ЗА ОПСТАНАК: За госте је ово ревијална утакмица

Foto AP

Kembridž je u svom poslednjem takmičarskom meču izgubio sa 1:0 od Derbija. Sada imaju pet bodova više od 21. Čeltenema koji danas takođe igra odoženi meč ali protiv Piterboroa i ako ne pobedi ispašće.

To naravno ne znači da će se fudbaleri Kembridža opustiti u ovoj utakmici i prepustiti svoju sudbinu u ruke igrača Piterboroa, kojima je istina, pobeda važna u borbi za drugu poziciju gde još imaju šanse da sustignu Derbi, iako "ovnovi" drže sudbinu u svojim rukama.

Vikomb je u sjajnoj formi, bez poraza sedam utakmica i sa tri nanizane pobede. Da su od početka sezone igrali kao od kraja januara sada bi bili u zoni plej-ofa, ovako će sezonu završiti u sredini tabele, što i nije tako loše jer su od sredine oktobra do kraja decembra vezali 12 utakmica bez pobede.

U poslednjih pet mečeva između ovih timova u Ligi jedan, Kembridž Junajted je pobedio jednom, Vikomb tri puta, a jedan meč je završen nerešeno. Poslednji susret između Kembridž Junajted i Vikomba u oktobru 2023. završen je nerešenim rezultatom 0:0.

NAŠ TIP: 1X (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)