BRONDBI SE VRAĆA NA VRH: Silkeborg sve karte baca na Kup

O. M.

08. 04. 2024. u 10:15

BRONDBI dočekuje Silkeborg u poslednjoj utakmici 24. kola danske Superlige. Utakmica se igra od 19 časova.

БРОНДБИ СЕ ВРАЋА НА ВРХ: Силкеборг све карте баца на Куп

Foto: Profimedia

Brondbi je u seriji od 14 ligaških utakmica bez poraza. Poslednji put izgubili su od Kopenhagena u devetom kolu, a u prethodnoj rundi, prvom kolu doigravanja, osvetili su se "lavovima" pobedom od  2:1 u Kopenhagenu.

Uoči ovog kola bili su prvi na tabeli sa dva boda više od Midtjulanda koji je u nedelju savladao Orus i bar prvremeno se vratio na čelo gde je bio do poraza u prošlom kolu od Noršalenda.

Silkeborg je ekipa koja je u ligi za prvaka čisto da se popuni broj od šest timova pošto po broju osvojenih bodova nema nikakve šanse za visok plasman. Sezonu su počeli odlično i do oktobra bili među prve dve ekipe, a onda je usledio težak pad forme i rezultata. Tek su u prethodnom kolu osvojili prvi bod na šest prolećnih kola i to protiv Orusa koji je objektivno posle njih najlošiji tim u ligi za prvaka.

S druge strane, Silkeborgu uopšte ne ide loše u kupu gde je u  prvoj utakmici polufinala deklasirao Federiciju sa 6:1 i bezbrižno čeka revanš, a onda u finalu boljeg iz dvomeča Nordšalen - Orus, gde je Orus stekao neočekivanu prednost od 3:2 iz prvog meča u gostima.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije