NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za subotu

V.M.

06. 04. 2024. u 08:05

IZ bogate fudbalske ponude redakcija TIP-a vam je spremila sledeća tri predloga.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за суботу

Foto Profimedia

Subota

13.30 Kristal palas - Mančester siti 2&2+ (1,50)

16.00 Aston vila - Brentford 1&|1+&||1+ (2,28)

18.00 Roma - Lacio 1 (2,20)

Ukupna kvota: 7,52

Siti prosto mora da slavi kako bi se održao u borbi za titulu, a dvojku pojačavamo golovima i verujemo u rutinsku pobedu građana. Iako je Palas umeo da ga namuči u prošlosti, njegova forma ne pokazuje da će to danas biti slučaj.

Vila juriša na Ligu šampiona, Brentford igra dosta slabo i ne vidimo kako može da poremeti ''lavove'' koji su poznati po ubedljivim pobedama pred svojim navijačima ove sezone.

Za kraj tipujemo fiks na Romu u velikom ''Derbi dela Kapitaleu''. Dibala i Pelegrini se vraćaju na teren, a uz to je forma na strani vučice koja je u ozbiljnom naletu i vreme je da posle dve godine konačno savladala večitog rivala koji kuburi sa igrama i umoran je nakon izleta u Torino preko nedelje (0:2 protiv Juvea).

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije