OD GOTOVOG NAPRAVILI VERESIJU: Jang bojsova katastrofalna forma ga može koštati osvajanja titule

V.M.

04. 04. 2024. u 11:55

U veoma bitnoj utakmici za domaćina, fudbaleri Jang bojsa će u 30. kolu švajcarske Superlige ugostiti Grashoper na ''Vankdorf'' stadionu (20.30).

ОД ГОТОВОГ НАПРАВИЛИ ВЕРЕСИЈУ: Јанг бојсова катастрофална форма га може коштати освајања титуле

FOTO: Tanjug/AP

Ulazimo u samu završnicu švajcarskog prvenstva u kojem imamo jednu od čudnijih borbi za titulu u Evopi ove sezone. Pre dva meseca delovalo je da će se Jang bojs prošetati do titule, dominirao je tokom januara i sigurno održavao veliku prednostu u odnosu na najbliže pratioce.

Međutim, u poslednje vreme njegova forma je u strmoglavom padu, osvojio je samo četiri boda na poslednjih pet utakmica i znatno umanjio svoje šanse za titulu koje bi bile još manje da mu glavni rival za nju nije Servet koji tek igra katastrofalno. 

Tim iz Ženeve ne samo da nije iskoristio loše igre Jang bojsa nego je na minule tri utakmica posle remija sa Lucernom doživeo dva poraza od kojih mu je jedan nanela za dno zacementirana Lozana Uši (1:2), tako da današnji domaćin i dalje drži vrh tabele sa bodom prednosti u odnosu na Servet. 

Sve to iz prikrajka prati Lugano koji se nalazi u seriji od pet vezanih pobeda, popeo se na treće mesto i zaostaje samo tri boda za liderom.

Ono što je sigurno je da ćemo imati ludu završnicu prvenstva kojem tek predstoji plej-of faza i ne bi čudilo da do samog kraja vidimo još mnogo preokreta u jednoj od zanimljivijih borbi za titulu na evropskom tlu.

Što se tiče današnjeg meča, Jang bojs je veliki favorit i pored loših igara jer mu na noge dolazi pretposlednji Grashoper.

Najtrofejniji klub u istoriji švajcarskog fudbala je ostvario samo osam pobeda do sada i očekuje ga grčevita borba za opstanak.

Normalno bi bilo reći da nema velike šanse na ''Vankdorf'' stadionu, ali kako igra Jang bojs, sve je moguće na današnjem meču, pa smatramo da je najbolji predlog za susret ovih timova goleada po kojima je švajcarski fudbal poznat.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)