"LAVOVI" ĆE BRŽE ISPASTI NEGO ŠTO SU UŠLI: Derbi začelja u Superligi mogao bi da donese dosta golova

O. M.

28. 03. 2024. u 12:00

DINAMO iz Samarkanda dočekuje Metalurg u četvrtom kolu uzbekistanske Superlige. Utakmica se igra od 15 časova u Samarkandu.

ЛАВОВИ ЋЕ БРЖЕ ИСПАСТИ НЕГО ШТО СУ УШЛИ: Дерби зачеља у Суперлиги могао би да донесе доста голова

Profimedia

"Zlatni lavovi" su prošle sezone izborili povratak u Superligu, ali stvari nisu dobro počele ove sezone u eliti i posle prva tri kola Dinamo je upisao isto toliko poraza i u ovom trenutku deli poslednje mesto na tabeli sa ekipom Termeza.

Dinamo Samarkand je uspeo da postigne samo dva gola, dok je golman ovog tima sedam puta vadio loptu iz svoje mreže. Razlog za tako nešto treba tražiti pre svega u lošim finansijama kluba koji je u pauzi, istina, doveo čak 14 igrača, ali je na njih potrošio ravno nula evra, pa nije bilo ni realno očekivati da takva ekipa bude konkurenta sa najboljim uzbečkim timovima.

U goste im dolazi ekipa Metalurga, klasična domaćinska ekipa koja je u gostima ostvarila tri pobede za poslednjih godinu i po dana. Za uslove uzbečkog fudbala primaju mnogo golova na strani, skoro dva u proseku, mada se to na startu ove sezone nešto popravilo jer su u prva tri kola primili isto toliko golova i osvojili dva boda usput.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,18)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!