GOSTIMA GORI POD NOGAMA: Padova je već u plej-ofu, a do direktne promocije više ne može

O. M.

28. 03. 2024. u 11:17

UTAKMICA 34. kola italijanske Serije C između Padove i Pergoletezea na programu je u četvrtak od 20.45 časova.

ГОСТИМА ГОРИ ПОД НОГАМА: Падова је већ у плеј-офу, а до директне промоције више не може

Foto: Profimedia

Padova je nakon 33 kola druga na tabeli, ali je serijom loših rezultata u poslednje vreme debelo zaostala za vodećom Mantovom tako da će morati da se zadovolji plasmanom u plej-of za popunu Serije B.

Pre četiri dana Padova je izgubila od Pro Verčelija koji se tom pobedom vratio na pozicije koje vode u plej-of. bio je to tek drugi poraz Padove u gostima ove sezone, ali drugi uzastopni. I dalje imaju isto bodova kod kuće i na strani.

Na svom terenu izgubili su samo jednu utakmciu, ali su čak šest puta igrali nerešeno. samo je Novara više puta igrala bez pobednika ove sezone, a s druge strane današnji protivnik Padove Pergoleteze ima samo četiri remija. "Žuto-plavi" su remijem na svom terneu protiv Novare u prošlom kolu propustili priliku da izađu iz zone ispadanja, a Novara nije "izneverila", to joj je bio 17. nerešen u sezoni, a čak sedmi uzastopni.

Padova i Pergoteleze su igrlai 1:1 u prvom delu sezone, a prošlog proleća sastal isu se i u plej-ofu za plasman u Seriju B. Padova je pobedila, ali je na sledećoj stepenici ispala od Virtus Verone.

Domaćin je favorit na ovom meču, ali zbog loše forme u poslednje vreme, kao i činjenice da su bodovi potrebniji gostima, možda je pametnije odigrati na golove.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)