"KANIBALI" DOČEKUJU MAJSTORE REMIJA: Novara retko gubi ali još ređe pobeđuje

O. M.

24. 03. 2024. u 10:26

PERGOLETEZE od 14 časova dočekuje Novaru u jednom od zanimljivijih susreta 33. kola A grupe italijanske Serije C.

КАНИБАЛИ ДОЧЕКУЈУ МАЈСТОРЕ РЕМИЈА: Новара ретко губи али још ређе побеђује

FOTO: Profimedia

Ovo je susret ekipa koje se bore za opstanak. Deli ih samo dva boda međusobno, ali je domaći tim bodovno poravnat sa Arzinjanom koji je prvi iznda crte. Sistem takmičenja u trećem razredu italijanskog fudbala je takav da ove dve ekipe istovremeno sa borbom za opstanak imaju blede šanse i da se domognu plej-ofa za plasman u seriju B.

Naime, desetoplasirani Albinolefe koji drži poslednje mesto na putu za doigravanje ima samo šest bodova više od domaćih "kanibala" i to uz utakmicu više.

Pergoleteze je u prošlom kolu kao gost sa 2:0 savladao U23 ekipu Atalante, dok je Novara odigrala 2:2 sa Pro Verčelijem. Bio je to verovali ili ne šesti uzastopni remi Novare, a 16. u sezoni. 

Većinu tih remija, 11 "gaudencijani" su odigrali u gostima, pa je izvesno da i u Kremu dolaze sa prevashodnim ciljem da ostanu neporaženi. To im nije uspelo na dva poslednja izleta ovde kada nisu postigli ni gol.

S druge strane, Pergoleteze je ekipa sa najmanje remija u ligi, samo tri. Oni igraju uvek na sve ili ništa pa nije retkost da im sedesi da pobede sa 5:1 u gostima a onda kod kuće izgube sa 4:0.

NAŠ TIP: 2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu