PADOVA SE GOSTI U VERČELIJU: Domaćin je u očajnoj formi

O. M.

24. 03. 2024. u 09:49

PADOVA gostuje Pro Verčeliju u 33. kolu A grupe italijanske Serije C. Utakmica se igra od 14 časova na stadionu "Silvio Piola".

ПАДОВА СЕ ГОСТИ У ВЕРЧЕЛИЈУ: Домаћин је у очајној форми

Foto: Profimedia

Padova je druga na tabeli i pratično je već obezbedila mesto u plej-ofu za Seriju B, ali nisu se "bjankoskudeti" još odrekli ni borbe za prvo mesto, iako je na prvi pogled Mantova nedostižna sa 12 bodova više.

Tih 12 bodova danas bi moglo da se smanji na devet jer Mantova je već odigrala utakmicu ovog kola, a onda u pet poslednjih kola devet bodova ne bi bilo nemoguće dostići. Teško da ali ne i nemoguće.

Padova igra odlično u gostima, pre dve nedelje je doživela prvi poraz na strani u sezoni. A imajući u vidu da je Pro Verčeli vezao sedam utakmica kod kuće bez pobede, može se očekivati lagana dvojka na stadionu koji nosi ime legende italijanskog fudbala.

Pro Verčeli odavno nije klub ugleda koji ga je krasio dok je slavi Pjola nosio beli dres. Nekadašnji sedmostruki šampion Italije već 75  godina nije igrao u prvom razredu, a neće se to desiti još neko vreme. "Lavovi" su trenutno na 14. poziciji na tabeli sa 42 bodova. Dva boda zaostaju za mestom u plej-ofu, a četiri su iznad zone ispadanja.

Bez pobede su 12 kola, a sedam kod kuće a danas im dolazi objektivno jači protivnik.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu