ENGLEZI SU SILOVITI: Samo jedanput su postigli manje od tri gola u dosadašnjem toku kvalifikacija

V.M.

22. 03. 2024. u 08:52

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21. godine koje se igra iduće godine u Slovačkoj, reprezentacija Azerbejdžana će ugostiti Englesku (13:00).

ЕНГЛЕЗИ СУ СИЛОВИТИ: Само једанпут су постигли мање од три гола у досадашњем току квалификација

Foto Profimedia

Gosti su u dosadašnjem toku kvalifikacija pokazali izuzeno visok nivo fudbala, ostvarili su nekoliko ubedljivih pobeda, a posebno se ističe ona istorijska nad Srbijom kada su nas savladali i više nego ubedljivo sa 9:1.

Ipak, ne nalaze se na čelu grupe ''F'' jer su pored četiri trijumfa doživeli i poraz od vodeće Ukrajine koja ih je pred svojim navijačima savladala sa 3:2 

Dobra vest za Engleze je to pored osvajača grupa, tri najbolje drugoplasirane selekcije takođe idu na Euro, a oni trenutno spadaju u tu grupu.

Menadžer Li Karsli će i ovoga puta imati izuzetno jak sastav na raspolaganju, tu je veliki broj fudbalera iz liga petice, a po imenima se najviše ističu Madueke, Harvi Eliot, Iling Džunior, Kvansa, Riko Luis i Traford.

Jasno je da su dosta kvalitetniji od današnjeg rivala, a pored pobede koja ne bi trebala da se dovodi u pitanje cilj će im biti da dodatno ''podebljaju'' brojku od 20 postignutih golova u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Što se tiče Azerbejdžana, on je odigrao najmanje utakmica od svih, samo četiri i na njima je osvojio samo tri boda pa i ne čudi što se nalazi na poslednjem mestu grupe ''F''.

Jedini trijumf ostvario je nad Luksemburgom (3:2), a pored tog meča doživeo je tri poraza na kojima nije postigao nijedan gol. Savladali su ga Srbija (0:2), Ukrajina (0:1) i Severna Irska (0:1).

Pokazali su da umeju da budu tvrd orah, ali nisu se još susreli sa reprezentacijom kvaliteta koji poseduje Engleska i zbog toga predlažemo rutinski dvojku pojačanu golovima.

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!