GOLEADA ZAGARANTOVANA: Bornmut i Luton igraju novi meč, Lokjer posle drame na terenu postao otac

O. M.

13. 03. 2024. u 08:20

PREKINUTA utakmica 17. kola Premijer lige između Bornmuta i Lutona biće odigrana ove srede od 20 časova i 30 minuta na stadionu "Din kort" u Bornmutu.

ГОЛЕАДА ЗАГАРАНТОВАНА: Борнмут и Лутон играју нови меч, Локјер после драме на терену постао отац

Profimedia/ IMAGO

Meč je prekinut u 60. minutu pri rezultatu 1:1 nakon što je kapiten gostiju Tom Lokjer kolabirao na terenu, kasnije se ustanovilo da je doživeo zastoj rada srca.

Velšanin se polako oporavlja, gostuje u fudbalskim programima na televiziji gde dobro zabavlja gledaoce, a u međuvremenu, tačnije pre tri dana, postao je i otac.

Bila bi zaista najlepša rođendanska čestitka da "šeširdžije" pobede u Bornmutu, ali to prema trenutnoj formi i nije baš najrealnije očekivati.

Istina, ne blista ni Bornmut u poslednje vreme, što najbolje potvrđuje remi protiv "fenjeraša" Šefild junajteda, protiv koga su "trešnjice" jedva izborile bod u zaustavnom vremenu nakon što su bili dva gola u zaostatku.

Bornmutova forma u padu je od "boksing deja" pa na poslednjih devet utkamica imaju samo jednu pobedu i to protiv slabašnog Barnlija.

Izabranici Andonija Iraole nalaze se na 13. mestu na tabeli sa 11 bodova iznad zone ispadanja. I dalje su u sigurnoj poziciji, ali ova utakmica može da promeni stvari jer bi Luton pobedom smanjio zaostatak na dostižnih osam bodova.

Bornmut je u nizu od četiri utakmice protiv ekipa koje pokušavaju da pobegnu sa dna i dostignu ih u sredini tabele. U naredna četiri kola igraće dva puta protiv Lutona pa protiv Evertona i Kristal Palasa.

Šest od njihovih poslednjih devet utakmica došlo je "oba tima daju gol", a pet je ušlo u "3+".

Luton je u subotu spasao bod na Selherst Parku kasnim golom u 96. minutu. Produžili su niz bez pobede na šest utakmica, ali su osvojili prve bodove posle četiri uzastopna poraza.

Lutonu je očajnički potrebna pobeda. Oni su 18. na tabeli sa 21 bodom i imaju tri boda zaostatka za Notingemom, četiri za Evertonom i pet bodova iza Brentforda. Sve tri navedene ekipe im "pomažu" očajnim igrama u poslednje vreme, ali "šeširdžije" nikako da dobiju neku utakmicu da bi smanjile zaostatak. 

Luton ima dva "biti ili ne biti" meča u narednih nekoliko dana. Igraće protiv Bornmuta u sredu i Notingema u nedelju. Dva poraza bi ih praktično gurnuli jednom nogom u Čempionšip, jer će posle tih utakmica igrati protiv Totenhema i Arsenala gde se bodovima ne mogu nadati.

Devet od Lutonovih poslednjih 10 utakmica je završeno "oba tima daju gol", a na osam je viđeno više od tri gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!