DOMAĆIN JE U POTPUNOSTI FOKUSIRAN NA LIGU KONFERENCIJA: Belgijski velikan voli da igra na gostovanjima u ovom takmičenju

V.M.

07. 03. 2024. u 10:59

U prvoj utakmici osmine finala Lige konferencija fudbaleri Moldea će ugostiti Briž. Meč se igra na ''Ejker stadionu'' sa početkom u 18.45.

ДОМАЋИН ЈЕ У ПОТПУНОСТИ ФОКУСИРАН НА ЛИГУ КОНФЕРЕНЦИЈА: Белгијски великан воли да игра на гостовањима у овом такмичењу

Foto Profimedia

Domaćin je ove godine već ispisao istoriju kluba, jer se tek po drugi put ikada našao u osmini finala nekog evropskog takmičenja posle Lige Evrope u sezoni 2020/21, ali ne planira da se tu zaustavi i u odličnoj atmosferi dočekuje večerašnji meč.

Ono što je prednost ovog tima je to što nema obaveze u domaćem prvenstvu koje se završilo u decembru, tako da su potpuno fokusirani na Ligu konferencija.

Postavljala su se pitanja oko fizičke spreme Moldea koji nije u takmičarskom pogonu, ali protiv Legije u šesneastini finala smo videli da problema nema jer su poprilično rutinski savladali poljsku Legiju.

Na prvom meču su slavili sa 3:2 pred svojim navijačima, dok su u gostima bili dosta ubedljiviji pobedivši rezultatom 3:0.

Sa druge strane, Briž se nalazi usred borbe. Briž je bio dominantan u grupoj fazi takmičenja osvojivši grupu ''D'' bez poraza, ostvarivši pet pobeda uz samo jedan remi. 

Za razliku od Moldea, gosti su redovan učesnik najjačih fudbalskih takmičenja i poslednjih pet godina su igrali u Ligi šampiona, tako da imaju ozbiljno evropsko iskustvo i pedigre zbog kojih im kladionice daju prednost u ovom dvomeču.

Takođe, samopouzdanje Brižu daju igre na gostovanjima u Ligi konferencija u kojoj su na poslednjih pet utakmica na strani ostvarili isto toliko pobeda, uspust postigavši impresivnih 16 pogodaka.

Zdravstvena situacija u oba tima je veoma dobra, tako da nema prepreka za goleadu, koju verujemo da ćemo gledati, jer su u pitanju ekipe koje igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!