BIĆE GOLOVA U DERBIJU: "Vukovi" se pretplatili na OVU igru, šampion ne zaostaje

O. M.

01. 03. 2024. u 11:59

MIDTJILAND dočekuje Kopenhagen u derbiju 20. kola danske Superlige.

БИЋЕ ГОЛОВА У ДЕРБИЈУ: Вукови се претплатили на ОВУ игру, шампион не заостаје

Foto: Profimedia

Prošle sezone Midtjiland je bio u grupi za ispadanje i završio na sedmom mestu u ukupnom poretku, ali ove sezone je treći i u borbi za titulu.

Posle 19 utakmica imaju 39 bodova. Zaostaju samo bod za Brondbijem i izjednačeni su sa Kopenhagenom.

Midtjiland je drugi deo sezone počeo porazom i pobedom. Taj poraz od Brondbija bio im je prvi od avgusta i jedini u poslednjih 13 utakmica. U najboljoj su formi u ligi.

Postigli su 37 golova i samo Kopenhagen ima bolji napad od njih. Midtjiland nije uspeo da postigne gol u samo tri utakmice, ali nije baš najbolji kad je reč o čuvanju sopstvenog gola jer ima samo četiri "klin šita".

Samo tri puta u poslednjih deset kola "vukovi" nisu odigrali "GG&3+" a jedan od ta tri puta bila je pobeda od 2:0 nad današnjim rivalom u septembru. Na njihovim utakmicama u proseku pada 3,16 golova po utakmici. Kod kuće su neporaženi od avgusta.

Kopenhagen koji brani titulu, početkom sezone se za vrh tabele takmičio sa Nordšelandom koji je u međuvremenu posustao pa se čini da će se "lavovi" za titulu boriti sa Brondbijem i Midtjilandom, možda i do samog kraja.

Kopenhagen je drugi deo sezone počeo sa dve pobede protiv Silkeborga i Nordšelanda u kojima su uspeli da sačuvaju mrežu. To je donelo veliko olakšanje posle dva uzastopna poraza koja su ih koštala prvog mesta na tabeli.

Ove sezone su postigli 39 golova i imaju najbolji napad u ligi. Nisu uspeli da postignu gol u samo dve utakmice, ali jesu na svakom gostovanju. 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)