HAJDUK JURI TREĆI KUP U NIZU: ''Krojači'' su ga zaustavili za vikend, danas to neće biti slučaj na ''Poljudu''

V.M.

27. 02. 2024. u 09:05

U četvrtfinalu Kupa Hrvatske fudbaleri Hajduka će u Splitu dočekati Varaždin (18.00).

ХАЈДУК ЈУРИ ТРЕЋИ КУП У НИЗУ: Кројачи су га зауставили за викенд, данас то неће бити случај на Пољуду

Foto Profimedia

Hajduk se bori za titulu u prvenstvu, a odličnu priliku za trofej ima i u kupu koji je osvajao u poslednja dva navrata i jedan je od glavnih favorita da to učini i treći put u nizu.

Nije imao problema u dosadašnjem toku takmičenja, žreb ga je ''poštedeo'' jer je igrao protiv niželigaša i rutinski je odradio posao protiv Gornje Vrbe (6:0) i Jadran LP-a (2:0).

Navijači sanjaju osvajanje duple krune, ali upravo ih je Varaždin na svom terenu ''zaustavio'' za vikend kada su odigrali 1:1. Na taj način ''bili'' su propustili priliku da se vrate na prvo mesto, ali danas će imati pune tribine ''Poljuda'' iza sebe i biće veliki favoriti.

Sa druge strane, Varaždin je imao problema na putu do četvrtfinala. Prvo su mu bili potrebni penali da izbaci Grobničanin, a nakon toga je posle preokreta savladao Istru sa 3:2.

Za goste se može reći da su jedna od najmaleroznijih ekipa u istoriji ovog takmičenja, jer su čak šest puta igrali finale i nijednom nisu uspeli da dođu do trofeja.

Što se tiče prvenstva, za razliku od Hajduka, ''krojači'' se nalaze u donjem domu ali su zbog katastrofalnog Rudeša prebrinuli brige oko opstanka i igraće bez pritiska u nastavku sezone.

Splićani su već jednom savladali Varaždin na Poljudu, to je bilo sredinom novembra i rezultat je glasio 3:1.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)