GALJARDO ''NAŠTELOVAO'' ''TIGROVE'': Ne znaju za poraz u 2024. godini

V.M.

26. 02. 2024. u 10:01

U okviru 21. kola saudijske Profesional lige razigrani Al Itihad će ugostiti Al Vehdu (18.00).

ГАЉАРДО НАШТЕЛОВАО ТИГРОВЕ: Не знају за пораз у 2024. години

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je u ovu sezonu ušao sa velikim očekivanjima s obzirom na to da je branilac titule, ali veoma je slabo započeo kampanju pa je uprava reagovala napravivši rokadu na klupi.

Nuna Espritita Santa zamenio je Marseljo Galjardo koji je došao sa ozbiljnim pedigreom u klub, jer je sa River plejtom osvojio sve što se može osvojiti u Južnoj Americi.

Trebalo mu je malo vremena da se privikne na Saudijsku Arabiju, ali argentinski stručnjak je sada naštelovao svoju ekipu koja je neporažena u drugom delu sezone.

Na pet utakmica u svim takmičenjima Al Itihad je ostvario četiri pobede uz jedan remi, a ono što je posebno impresivno je da je primio samo jedan gol na tim utakmicama.

Ipak, zbog loših igara tek su peti na tabeli Profesional lige, ali dobro im ide u azijskoj Ligi šampiona gde su sredinom prošle nedelje izbacili Navbahor pobedom pred svojim navijačima (2:1) i u četvrtfinalu će igrati veliki saudijski derbi sa Al Hilalom.

Sa druge strane, gosti pružaju promenljive partije tokom čitave sezone, nemaju konstantnost u igri i trenutno su deveti na tabeli sa 26 osvojenih bodova.

Ono što je interesantno kod Al Vehde je to da je odigrala samo dva remija u dosadašnjem toku prvenstva i uglavnom se njene utakmice završavaju pobedom ili, što je češći slučaj, porazom.

Al Itihad je vezao šest pobeda protiv današnjeg rivala, a mi verujemo da će Benzema i družina upisati i sedmu.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona