INTER JE NEPRIKOSNOVEN: Neorauzuri jure desetu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima protiv ''ranjivih'' vukova

V.M.

25. 02. 2024. u 11:52

LIDER i glavni favorit za osvajanje Skudeta će od 18 častova gostovati na ''Via del Mareu'' gde će ga ugostiti Leće koji je u velikom padu forme.

ИНТЕР ЈЕ НЕПРИКОСНОВЕН: Неораузури јуре десету узастопну победу у свим такмичењима против рањивих вукова

FOTO: Tanjug/AP

Inter dominira Serijom A ove sezone i nakon 25. kola nalazi se na prvom mestu sa devet poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Juve koji je i odigrao meč više od njega, tako da ta razlika potencijalno može postati dvocifrena.

O tome koliko su bolji od ostatka lige najbolje svedoči to da pored najefikasnijeg napada (59 postiggnutih golova), imaju i najčvršću odbranu koja je primila samo 12 pogodaka.

Inzagi je nadogradio ekipu koja je prošle godine igrala finale Lige šampiona, pojačanja poput Zomera, Tirama i Pavara su se idealno uklopila u tim koji je sigurno među tri najbolja u Evropi po trenutnoj formi.

Nanizali se devet pobeda u svim takmičenjima, a posebno je bitna ona poslednja jer je ostvarena protiv Atletika u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona i neroazuri će revanš u Madridu dočekati sa golom prednosti (1:0).

Sa druge strane, Leće igra dosta slabo u prolećnom delu prvenstva i na sedam odigranih utakmica u 2024. godini sakupio je samo četiri boda.

Ipak, dobra forma iz prvog dela kampanje drži ''vukove'' izvan zone ispadanja i trenutno su 14. na tabeli sa četiri poena prednosti u odnosu na Veronu koja je prva ekipa ispod crte.

Što se tiče izostanaka, Inter će biti bez Zomera, Tirama i Aćerbija, dok će kod domaćina meč propustiti Dorgu i Pongrančić.

Iako su gosti kvalitetnija ekipa, meč na ''Via del Mareu'' može biti teži od očekivanog zbog umora nakon igranja u Ligi šampiona i zato predlažemo duplu šansu uz golove na neroazure.

NAŠ TIP: X2&|1+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu