GENT KONAČNO POBEDIO, ALI SE I DALJE "RASPADA": Izraelci imaju velike šanse da ostanu neporaženi u Belgiji

O. M.

21. 02. 2024. u 12:14

U revanšu osmine finala Lige konferencija Gent dočekuje Makabi iz Haife.

ГЕНТ КОНАЧНО ПОБЕДИО, АЛИ СЕ И ДАЉЕ РАСПАДА: Израелци имају велике шансе да остану непоражени у Белгији

Foto Profimedia

Utakmica je na programu u sredu od 18 časova na stadionu "Artevelde". U prvom meču Haifa je pobedila sa 1:0, a Francdi Pjero je bio jedini strelac.

Posle vrlo dobrog početka sezone, Gent je zapao u krizu na početku nove godine. Nisu "bizoni" imali pobedu u prvih sedam utakmica u 2024. godini, sve do pre nekoliko dana kada su slavili tešku pobedu na gostovanju slaboj ekipi Eupena. Prethodno su izgubili šest i odigrali jednu neodlučenu utakmicu.

Ovom pobedom Gent se vratio na peto mesto i ostaje u konkurenciji za evropski fudbal na jesen. Sada se fokus vraća na tekuću sezonu u Ligi konferencija, gde će pokušati da ostvare treći uzastopni plasman u osminu finala. Prošle godine su stigli i do četvrtfinala, gde ih je zaustavio Vest hem junajted.

Gent je u zimskom prelaznom roku ostao bez najboljeg strelca Huga Kajpersa koji se preselio u MLS, a njegovu ulogu pokušaće da preuzmu Tarik Tisudali, Loran Depoatr i Momodu Sonko.

Makabiju je pobeda protiv Genta bila treća uzastopna u svim takmičenjima, ali su utisak pokvarili remijem u gradskom derbiju protiv Hapoela. Zadržali su i pored toga prvo mesto u ligi, ali sada samo zahvaljujući boljoj gol-razlici od imenjaka iz Tel-Aviva.

NAŠ PREDLOG: X2&GG (kvota 2,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!